Sectorul 6: Inainte de vot, toate sondajele il dau castigator pe Rares Manescu

Joi, 07 Iunie 2012, ora 15:53
4778 citiri
Sectorul 6: Inainte de vot, toate sondajele il dau castigator pe Rares Manescu

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, se afla pe primul loc in preferintele alegatorilor din sector, devasandu-l cu procente bune pe contracandidatul sau, Cristian Poteras (PDL).

Datele sunt confirmate de trei sondaje realizate de institute de cercetare importante din Romania - CURS, CCSB si Avangarde -, studii ce au fost publicate si preluate de presa centrala.

Astfel, potrivit celei mai recente cercetari CURS, realizata la comanda GeoPol in perioada 27 mai-2 iunie 2012, candidatul USL la Primaria Sectorului 6 era cotat cu 39%, in urcare fata de sondajele anterioare, inaintea lui Cristian Poteras, cotat la 34%.

In cel de-al doilea sondaj, realizat de CCSB in perioada 28-30 mai, lucrurile stau si mai bine pentru candidatul USL: Manescu are un avans mai mare, fiind cotat cu 41%, in timp ce actualul primar are doar 32%.

Alegeri Locale 2012

Rezultatele ultimului sondaj, realizat de Avangarde in perioada 25 mai - 1 iunie, il dau tot pe Rares Manescu castigator, acesta reusind sa adune 36% din voturi, cu 6% mai mult decat Poteras. Rares Manescu a reusit sa atraga si cea mai mare parte din electoratul candidatului independent Stefan Florescu, care a scazut de la o saptamana la alta de la 20% la doar 13%.

"Am inteles in aceste patru saptamani de campanie ca exista oameni in sectorul 6 extrem de ingrijorati de viitorul lor si care s-au saturat de minciuni. Sunt oameni activi, familisti, oameni fara slujbe, nevoiasi, pensionari, antreprenori care vor sa traiasca normal, sa-si creasca copiii in siguranta, sa nu mai fie alergati de caini, sa aiba parte de asistenta medicala, sa aiba o slujba. Ma angajez in fata tuturor acestor oameni sa le fac o viata mai buna", a declarat Rares Manescu.

Alegeri Bucuresti 2012

Candidatul USL a urcat in sondaje de la inceputul campaniei, reusind sa capteze electoratul cu dinamismul sau, motivarea si temele de campanie, denumite generic "cele 5 batalii": cainii comunitari, siguranta copiilor, primul spital din sector, traficul si locurile de munca.

Evolutia candidatilor in sondajele din ultima vreme arata faptul ca Rares Manescu, care se bucura de sustinerea primarului general Sorin Oprescu, a liderilor USL si a Guvernului USL, are sanse reale de a castiga inca o parte din votantii altor candidati, in timp ce Poteras a ramas fara resurse de crestere, se precizeaza in analizele realizate de companiile de cercetare.

"La final de campanie vreau sa le spun locuitorilor din sectorul 6 sa mearga la vot, sa nu-si iroseasca acest drept, mai ales ca anul acesta se voteaza intr-un singur tur, si sa nu-i lase pe altii sa profite de votul lor. Schimbarea trebuie sa ajunga pana in sectorul 6!", a mai spus Rares Manescu.

La alegerile pentru Consiliul Local, situatia este aceeasi ca si in celelalte sectoare: USL castiga majoritatea, cu 63%, in vreme ce PDL e la mare distanta, cu doar 20%, arata studiul Avangarde.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Rares Manescu sondaj sector 6, #Rares Manescu candidat USL sector 6 , #stiri Rares Manescu