Continua scandalul de la nationala Frantei

Marti, 10 August 2010, ora 07:57
1977 citiri
Continua scandalul de la nationala Frantei

Echipa nationala de fotbal a Frantei nu pare sa-si revina dupa Mondialul de cosmar din Africa de Sud. Fostul capitan al "albastrilor", Patrice Evra, sustine ca jucatorii trebuie pedepsiti la fel si a continuat sal atace pe fostul antrenor, Raymond Domenech.

"Acum trebuie sa intoarcem foaia, sa ne gandim la viitor. Nu vad de ce unii ar fi sanctionati mai mult decat altii. Mi se pare corect ca jucatorii prezenti la Cupa Mondiala nu au fost convocati pentru meciul cu Norvegia. Cupa Mondiala a fost un adevarat cosmar. Am uitat de ce eram acolo, am vorbit mai mult de alte probleme decat de fotbal. Nu mai exista un dialog cu antrenorul, nu mai exista structura colectiva si nici proiect", a declarat Evra intr-un interviu publicat in editia tiparita a Le Figaro.

Evra sustine ca toti jucatorii erau nemultumiti de selectionerul Domenech si a explicat apoi si conflictul antrenorului cu Nicolas Anelka.

"Primeam plangeri dupa fiecare antrenament. Jucatorii ii reprosau lipsa de activitate tactica si decalajul fata de exercitiile cu care erau obisnuiti la echipele de club. Am incercat sa transmit mesajul secunzilor sai. Fara rezultat insa.

Timp de zece minute, antrenorul nu a vorbit, iar apoi a spus: 'Fiu de tarfa, ti-am spus sa ramai in atac'. Nico i-a raspuns. A existat un schimb de replici, insa nu precum cel prezentat in presa", a mai spus Evra.

Franta s-a facut de ras la Cupa Mondiala din Africa de Sud, echipa fiind eliminata inca din faza grupelor. Mai mult, Anelka a fost exclus din lot dupa un conflict cu antrenorul Domenech iar ceilalti jucatori au intrat in greva.

M.D.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#scandal nationala Franta, #Evra ataca Domenech, #Domenech injurat Anelka, #Franta Cupa Mondiala 2010 , #selectioner Franta