Nou avertisment al lui Medvedev pentru ”inamicii” care susțin că armata Rusiei va rămâne în curând fără arme: ”Așteptați!”

Luni, 24 Octombrie 2022, ora 19:09
7053 citiri
Nou avertisment al lui Medvedev pentru ”inamicii” care susțin că armata Rusiei va rămâne în curând fără arme: ”Așteptați!”
Dmitri Medvedev și Vladimir Putin FOTO Twitter

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a reacționat luni, 24 octombrie, după informațiile apărute în presă conform cărora armata țării sale va rămâne în curând fără arme și echipamente, din cauza pierderilor înregistrate în Ucraina.

Într-un mesaj postat pe Telegram, Dmitri Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate rus, a anunțat că au fost luate măsuri pentru accelerarea producției de arme, în special tancuri, rachete și drone.

”Astăzi, la ordinul comandantului suprem, la Nijni Tagil, a fost efectuat un control privind producția de tancuri la corporația Uralvagonzavod, cel mai mare producător de vehicule blindate din zonă.

Au fost discutate aspecte legate de accelerarea livrărilor de echipamente către trupe pentru a fi utilizate în cadrul operațiunii militarea speciale din Ucraina și pentru eliminarea problemelor existente. A fost stabilită sarcina de a îndeplini strict ordinul de apărare a statului în toți parametrii săi cheie și de a preveni întreruperile în furnizarea de echipamente fabricate”, a scris Medvedev.

Fostul președinte i-a amenințat cu răspunderea penală pe producătorii care nu se conformează.

”Au fost emise instrucțiuni către ministerele și departamentele responsabile de ordinea de stat. Modul în care vor fi puse în aplicare va fi monitorizat în continuare”, a mai scris Medvedev.

”Citind analizele ostile ale inamicului, am întâlnit în mod repetat declarații conform cărora echipamentele și armele militare solicitate în Rusia se vor epuiza în curând. Nu sperați prea mult!

Producția de arme și echipamente speciale se înmulțește în toate direcțiile: de la tancuri și tunuri până la rachete de înaltă precizie și drone. Așteptați!”, și-a încheiat fostul președinte rus mesajul.

#razboi Rusia Ucraina, #Dmitri Medvedev, #arme rusia, #avertisment , #stiri Dmitri Medvedev