Elev din Rusia acuzat de o profesoară zeloasă că e trădător. ”Meriți un glonț în tâmplă”

Vineri, 03 Martie 2023, ora 17:32
3760 citiri
Elev din Rusia acuzat de o profesoară zeloasă că e trădător. ”Meriți un glonț în tâmplă”
Svetlana Fedunina este membră a partidului Rusia Unită, condus de Vladimir Putin FOTO captură video fedpress.ru

O profesoară de la școala V. Kamenski din Silva, regiunea Perm, din Rusia, a demisionat după ce a avut un compotament halucinant față de un elev de clasa a VIII-a.

Profesoara l-a insultat și l-a amenințat pe elev pentru că a întârziat la evenimentele de Ziua Apărătorului Patriei (23 februarie), relatează publicația rusă Fedpress.

”Ești un trădător. De ce ai întârziat? Ești zero, un nimeni! Câți trădători ca tine sunt acum în Ucraina? Meriți un glonț în tâmplă sau oriunde vrei tu”, spune profesoara, care a fost înregistrată.

”Nu înțelegi ce zi este aceasta? Ai zero patriotism încă din copilărie. Când vei deveni trădător și vor aduna o mărturie împotriva ta, îl vor întreba pe profesorul clasei. O să scriu așa: bastard, începând din clasa a VIII-a, din 21 februarie 2023. Pleacă din fața ochilor mei!”, i-a mai spus ea elevului.

Adolescentul, care are note excelente, potrivit colegilor, a reacționat extrem de calm. ”Ce are Ucraina de-a face cu asta?”, a răspuns el.

Replica lui a înfuriat-o și mai mult pe profesoară, care l-a amenințat că nu îl va mai primi la casa ei ”de mâine”.”Dacă pleci, nici nu te voi saluta! Du-te la altă clasă, la altă școală”, i-a mai spus ea elevului.

Svetlana Fedunina a fost și directoarea școlii respective și deputată pentru Consiliul Local din așezarea rurală Silva, în 2015, din partea partidului Rusia Unită, potrivit Libertatea.

Cazul a fost raportat la poliție și înaintat la parchet. Ministerul regional al Educației a transmis că Svetlana Fedurina a fost suspendată și, ulterior, ea și-a depus demisia.

”Activitatea unui profesor este intensă din punct de vedere emoțional, dar etica profesională trebuie întotdeauna respectată. Ministerul Educației și Științei din regiunea Kama a preluat controlul asupra situației”, a subliniat ministerul.

Potrivit presei ruse, profesoara și-a cerut scuze față de elev.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Vor demisiona Ciolacu și Ciucă din fruntea PSD și PNL dacă pierd alegerile? Cum au răspuns cei doi lideri
Vor demisiona Ciolacu și Ciucă din fruntea PSD și PNL dacă pierd alegerile? Cum au răspuns cei doi lideri
Liderii coaliției PSD-PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au fost întrebați miercuri seară, 21 februarie, dacă vor demisiona de la şefia partidelor pe care le conduc în cazul în care...
Armata rusă susține că avansează și ocupă poziţii mai avantajoase în sectorul Avdiivka. "Un succes incontestabil"
Armata rusă susține că avansează și ocupă poziţii mai avantajoase în sectorul Avdiivka. "Un succes incontestabil"
Armata rusă a anunţat miercuri, 21 februarie, că şi-a îmbunătăţit poziţiile de-a lungul întregului front din Doneţk (estul Ucrainei) şi a ocupat "poziţii mai avantajoase" în sectorul...
#razboi Rusia Ucraina, #profesoara rusia, #demisie, #insulte, #elev, #ziua aparatorului patriei, #tradator , #Razboi Ucraina