Cum ar arăta Ucraina după război în viziunea Kremlinului. Harta publicată de Medvedev, întocmită de ”analiști occidentali” FOTO

Joi, 28 Iulie 2022, ora 08:28
18143 citiri
Cum ar arăta Ucraina după război în viziunea Kremlinului. Harta publicată de Medvedev, întocmită de ”analiști occidentali” FOTO
Dmitri Medvedev FOTO / Facebook Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat pe canalul său de Telegram o hartă cu Ucraina în viziunea Kremlinului: mare parte din teritoriile sale sunt ocupate de Moscova, iar câteva orașe ”ajung” la doi vecini ai Kievului.

Înaltul oficial rus surprinde din nou publicând o hartă a Ucrainei împărțite, după război.

Potrivit imaginii postate de Dmitri Medvedev, Rusia ar ocupa cea mai mare parte a teritoriului Ucrainei, dar anumite regiuni ar ajunge la doi vecini ai Ucrainei: Polonia și România, scrie observatornews.

Medvedev susține că harta nu a fost întocmită de el sau de vreun oficial rus, ci de ”analiști occidentali”. Întrebat care sunt aceștia, oficialul rus nu a răspuns, arată pravda.com.

Potrivit sursei citate, rușii ar lăsa Ucrainei doar Kievul şi orașele din jur, zona care cuprinde Liov și Ternopil ar ajunge la Polonia, iar localitățile Viniţa şi Cernăuţi - la România; restul teritoriului Ucrainei - anexat Rusiei.

”Nu este clar de ce polonezii au nevoie de Jitomir, iar românii - de Vinnița” este o parte a mesajului postat pe Telegram privind harta publicată de Medvedev.

#razboi Ucraina, #medvedev, #harta, #Ucraina, #teritorii , #Razboi Ucraina