Alla Pugaciova a fugit din Rusia în mare secret. Putin ar primi o lovitură grea dacă diva refugiată în Israel va vorbi despre invadarea Ucrainei

Joi, 24 Martie 2022, ora 19:22
21671 citiri
Alla Pugaciova a fugit din Rusia în mare secret. Putin ar primi o lovitură grea dacă diva refugiată în Israel va vorbi despre invadarea Ucrainei
Alla Pugaciova a vândut peste 250 de milioane de albume în cariera de jumătate de secol FOTO Hepta

Cel mai popular artist pop al Rusiei, Alla Pugaciova, a părăsit în grabă țara la începutul lunii martie, odată cu intensificarea invaziei ordonate de Putin în Ucraina.

Diva pop s-a refugiat în Israel și refuză să acorde interviuri, iar mass-media de la Moscova a catalogat-o deja drept „trădătoare”.

În vârstă de 72 de ani, Alla Pugaciova a dominat industria muzicii pop din Rusia încă din anii '70, artista fiind recunoscută de toți cetățenii de rând doar după prenumele „Alla”, conform Haaretz.

La patru zile după ce Rusia a invadat Ucraina, cântăreața a fugit din țară alături de cei doi copii și soțul ei, comediantul Maksim Galkin (45 de ani), care anterior a condamnat agresiunea Moscovei în Ucraina. Conform sursei citate, joi, 24 martie, mai multe surse au confirmat că artista a rămas în Israel.

Pugaciova și Galkin – a cărui mamă este evreică – refuză să fie intervievați și nu este clar cât timp plănuiesc să rămână în Israel.

În prima zi a invaziei ruse din Ucraina, soțul megastarului a scris pe Instagram că „nu pot să descriu ce simt acum. Cum este posibil așa ceva! Nu există justificare pentru război. Nu războiului!”.

După mesajul său, canalele media controlate de stat au prezentat un reportaj în care oamenii returnează biletele cumpărate la un spectacol de-al comediantului, care urma să aibă loc în Rusia.

Mai mult, afirmațiile lui Galkim ar fi putut cu ușurință considerate o crimă la adresa statului din cauza legislației impuse de Kremlin.

„O bombă care a explodat”

Încă din anii '90, Pugaciova a devenit recunoscută pentru modul în care poate influența soarta debutanților din industria divertismentului. Aceasta este supranumită și „bunica” pop-ului rusesc, aceasta ajutând de-a lungul anilor zeci de artiști tineri pe care i-a luat sub aripă.

Cu peste 500 de cântece traduse în zeci de limbi și 250 de milioane de albume vândute, Pugaciova a primit în 1991 din partea statului titlul de „Artistul Poporului”, cel mai mare distincție pe care o poate primi un artist rus, iar apoi, în 1995, a câștigat Premiul de Stat al Federației Ruse.

„Milioane de trandafiri” - una dintre cele mai cunoscute piese ale artistei VIDEO Youtube

Dispariția inițială a Pugaciovei a venit ca o lovitură majoră pentru linia manipulativă a discursului lui Vladimir Putin, care apelează constant în ultimele săptămâni la nostalgia rușilor față de URSS.

Presa din Rusia a descris plecarea ei ca având „efectul unei bombe care a explodat”. Din acest motiv și media de la Moscova a adoptat un discurs agresiv la adresa starului și al soțului ei.

Zecile de milioane de fani ai artistei sunt bulversați, întrucât plecarea artistei este evident legată de războiul din Ucraina, temă față de care rușii de rând se feresc să discute. Tocmai din acest motiv, un mesaj clar al Pugaciovei de condamnare a invaziei în Ucrainei ar putea fi catastrofal pentru imaginea lui Vladimir Putin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ucrainenii ”mușcă din pământ” pentru a nu ceda o localitate promisa de armata rusă lui Putin, ca trofeu de 9 Mai - Ziua Victoriei
Ucrainenii ”mușcă din pământ” pentru a nu ceda o localitate promisa de armata rusă lui Putin, ca trofeu de 9 Mai - Ziua Victoriei
Armata rusă concentrează o forță de atac la vest de Bakhmut, încercând să pătrundă în localitatea Chasov Yar. Conducerea militară a Federației Ruse vrea să prezinte ocupația...
În timpul președinției sale, Trump considera că Ucraina „ar trebui să facă parte din Rusia”, susține o fostă consilieră a acestuia
În timpul președinției sale, Trump considera că Ucraina „ar trebui să facă parte din Rusia”, susține o fostă consilieră a acestuia
Donald Trump "a spus foarte clar" că el consideră Ucraina "parte a Rusiei", scrie fosta sa consilieră Fiona Hill într-o nouă carte despre securitatea națională a SUA în fața...
#razboi Ucraina, #alla pugaciova, #Vladimir Putin, #presedinte Rusia, #regim putin, #fuga pugaciova , #Razboi Ucraina