Moscova fierbe: "Cele 61 de miliarde de dolari date de SUA Ucrainei vor omorî și mai mulți ucraineni din cauza regimului de la Kiev"

Sambata, 20 Aprilie 2024, ora 22:01
6130 citiri
Moscova fierbe: "Cele 61 de miliarde de dolari date de SUA Ucrainei vor omorî și mai mulți ucraineni din cauza regimului de la Kiev"
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse FOTO X/@NOELreports

După ce Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat sâmbătă, 20 aprilie, ajutorul de aproape 61 de miliarde de dolari, a venit și replica acidă a Kremlinului prin vocea purtătorului de cuvânt Dmitri Peskov. El a denunțat votul și a blamat ambele tabere, relatează AFP.

"Decizia de a oferi ajutor Ucrainei era aşteptată şi previzibilă. Va îmbogăţi şi mai mult Statele Unite ale Americii şi va ruina şi mai mult Ucraina, omorând şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a declarat Peskov, citat de agenţia rusă de ştiri de stat TASS.

Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat sâmbătă, 20 aprilie, printr-o majoritate bipartizană, un pachet mult aşteptat de aproape 61 de miliarde de dolari pentru a ajuta Ucraina în războiul cu Rusia.

Această asistenţă militară şi economică, rezultatul unor luni de negocieri extrem de tensionate şi laborioase, trebuie aprobată acum de Senat, unde un prim vot ar putea avea loc chiar marţi, 23 aprilie.

Quarterly Report - Editia 4

Kremlinul tună și fulgeră din cauza noului ajutor militar imens promis de SUA Ucrainei: ”Se va transforma într-un fiasco umilitor”
21.04.2024 13:49 - Kremlinul tună și fulgeră din cauza noului ajutor militar imens promis de SUA Ucrainei: ”Se va transforma într-un fiasco umilitor”
Rusia a transmis duminică, 21 aprilie, că aprobarea de către Camera Reprezentanţilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a arătat că...
Moscova fierbe: "Cele 61 de miliarde de dolari date de SUA Ucrainei vor omorî și mai mulți ucraineni din cauza regimului de la Kiev"
20.04.2024 22:01 - Moscova fierbe: "Cele 61 de miliarde de dolari date de SUA Ucrainei vor omorî și mai mulți ucraineni din cauza regimului de la Kiev"
După ce Camera Reprezentanţilor din SUA a aprobat sâmbătă, 20 aprilie, ajutorul de aproape 61 de miliarde de dolari, a venit și replica acidă a Kremlinului prin vocea purtătorului de...
În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
20.04.2024 21:47 - În cât timp vor ajunge în Ucraina armele și munițiile promise de americani. "Este esențial să ne mișcăm rapid"
Camera Reprezentanților a SUA a votat pentru acordarea unui ajutor de 61 de miliarde de dolari Ucrainei și aliaților săi. 311 legislatori au votat în favoarea proiectului de lege. Înainte...
Camera Reprezentanților din SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Zelenski: "Va salva mii şi mii de vieţi"
20.04.2024 21:24 - Camera Reprezentanților din SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. Zelenski: "Va salva mii şi mii de vieţi"
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
#razboi Ucraina, #ajutor ucraina sua, #Dmitri Peskov purtator cuvant Vladimir Putin, #ajutor SUA Ucraina , #Razboi Ucraina