O sursă anonimă dezvăluie mutarea secretă a lui Putin: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”, pregătește totul în munți

Marti, 18 Iunie 2024, ora 04:00
26575 citiri
O sursă anonimă dezvăluie mutarea secretă a lui Putin: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”, pregătește totul în munți
Putin face o mutare secretă într-un buncăr din munți FOTO: Metro

Evoluția războiului Kremlinului din Ucraina, care a depășit 27 de luni, rămâne una imprevizibilă, spun analiștii. Iar acum o sursă anonimă din Rusia dezvăluie o mutare secretă a lui Vladimir Putin.

Președintele pare că a intrat în panică, el luând măsuri să depoziteze cantități masive de alimente într-un buncăr nuclear aflat în munții Altai. O persoană – care susține că este implicată în încărcarea alimentelor – a declarat canalului Pozdnyakov Telegram că ”nu am văzut niciodată așa ceva, produse de import scumpe, nu rusești, ele sunt aduse într-un depozit dintr-o regiune muntoasă”.

Mâncarea, care este depozitată de Putin ar fi suficientă pentru a hrăni până la 300 de oameni „câțiva ani”, ar fi fost trimisă în buncărul din îndepărtații Munți Altai din Rusia, potrivit Metro.

Afirmația înfricoșătoare vine pe fondul unei tensiuni profunde dintre Rusia și Occident din cauza Ucrainei, deoarece Putin a avertizat vineri că liderii NATO îl împing „până la punctul fără întoarcere”, spre Al Treilea Război Mondial nuclear.

”Diamantul” lui Putin de 49 de milioane de dolari făcut scrum: Ucraina lovește decisiv VIDEO

O sursă – care susține că este implicată în încărcarea alimentelor – a declarat canalului Pozdnyakov Telegram că „cutiile cu rații uscate, cereale și conserve” sunt mutate la o scară gigantică în locația îndepărtată din Siberia. În apropiere se află un ”refugiu” al lui Putin numit Altai Yard, unde rapoartele anterioare indică faptul că dictatorul Kremlinului a construit un buncăr nuclear subteran uriaș.

Despre mâncare, sursa anonimă a spus: „Nu am văzut niciodată așa ceva – importată, scumpă, nu a noastră, rusească. Produsele sunt aduse într-un depozit din regiunea muntoasă, iar apoi o presupusă echipă de securitate a lui Putin preia conducerea”.

„Descărcăm camioanele la depozit și apoi încărcăm marfa în alte camioane. Șoferii acelor camioane cu siguranță nu sunt șoferi obișnuiți pe distanțe lungi. Sunt îmbrăcați strict, iar fețele lor sunt serioase”.

Întorsătură în războiul lui Putin: Noile ”arme minune” ale Ucrainei schimbă soarta luptei contra Rusiei

„Vă spun că aceștia cu siguranță nu sunt șoferi obișnuiți. Nu intră în contact cu noi. Nici nu dezvăluie cui sunt destinate proviziile. După calculele mele, într-o lună am încărcat și reîncărcat conserve și cereale, suficient pentru câțiva ani de viață neobosită, pentru cel puțin 200-300 de oameni.”

Afirmația vine în momentul în care liderii mondiali s-au alăturat președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski, la un summit din Elveția, pentru a explora modalități de a pune capăt celui mai mortal conflict din Europa de după Al Doilea Război Mondial.

Se pare că depozitul se află în apropierea confluenței râurilor Ursul și Katun din Munții Altai, a spus canalul. Aceasta este locația Altai Yard, proiectată în Italia, o proprietate oficială pentru personalul de elită al gigantului energetic Gazprom, dar văzută pe scară largă ca un palat secret al lui Putin.

Se știe că l-a vizitat, odată, împreună cu fostul lider italian Silvio Berlusconi și presupusul partener secret al lui Putin, dar și cu gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 41 de ani. Proprietatea – la aproximativ 215 mile sud de capitala regională Gorno-Altaisk și la 2.375 de mile est de Moscova – a fost în prima pagină a ziarelor luna trecută, când un incendiu a distrus o clădire din complex.

Rușii obișnuiți nu se pot apropia de ascunzătoarea de elită, iar securitatea le-a spus observatorilor că este „o unitate special protejată, destinată recreerii înalților funcționari ai statului”.

Dezvăluiri neașteptate în Germania: Fostul cancelar Angela Merkel știa un secret al Rusiei și l-a ținut ascuns

Observatorii au observat mai multe puncte de ventilație în terenurile din jurul ascunzătoarei de munte și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolți, suficientă pentru a alimenta un oraș mic.

În timpul construcției, s-a raportat că utilaje mari germane de săpat tuneluri se aflau pe amplasament, în apropierea căilor de evacuare muntoase către China, Mongolia și Kazahstan. Nu a fost posibilă verificarea independentă a raportului pe canal, care are aproape 600.000 de abonați.

Dezvăluirea vine într-o săptămână când Putin efectuează teste de rachete nucleare tactice împreună cu aliatul său apropiat, Belarus. Într-o adresă adresată Ministerului rus de Externe, el a spus: „Ne-am apropiat în mod inacceptabil de punctul fără întoarcere”.

„Apelurile de a provoca o înfrângere strategică Rusiei, care deține cel mai mare arsenal de arme nucleare, demonstrează nesăbuința extremă a politicienilor occidentali. Fie nu înțeleg amploarea amenințării pe care o creează – fie sunt pur și simplu obsedați de propriul sentiment de impunitate și excepționalism. Ambele pot duce la tragedie”.

Paranoia lui Putin continuă, deși a pierdut 70.000 de soldați în doar 60 de zile: Mutare militară cu China VIDEO
Paranoia lui Putin continuă, deși a pierdut 70.000 de soldați în doar 60 de zile: Mutare militară cu China VIDEO
Este tot mai clar că paranoia lui Vladimir Putin continuă fără scrupule, în ciuda faptului că Rusia a pierdut 70.000 de soldați în doar 60 de zile, potrivit estimărilor ministerului...
Un expert american scoate adevărul la lumină: Șocul care a luat prin surprindere Statele Unite
Un expert american scoate adevărul la lumină: Șocul care a luat prin surprindere Statele Unite
La aproape trei ani de la „operațiunea militară specială” de trei zile a lui Vladimir Putin în Ucraina, efectele invaziei ilegale și imorale continue a Rusiei încă se răsfrâng în...
#razboi Ucraina, #Putin razboi, #buncar putin, #munti, #rusia putin, #ascunzatoare secreta, #buncar nuclear , #Razboi Ucraina
  1. Canicula face prăpăd și-n Grecia. Ce a interzis guvernul elen să se facă în aer liber
  2. Rusia nu iartă pe nimeni. Ce a pățit un avocat celebru după ce l-a criticat pe Putin
  3. Furtuna de "urgență gravă" a făcut ravagii în București. Vijelia a lăsat în urmă zeci de copaci și stâlpi de iluminat doborâți FOTO
  4. Carambol violent în Ialomița. Cinci persoane, printre care și un minor, au fost rănite în urma impactului
  5. Avioane ținute în aer la Otopeni de o furtună violentă. De unde veneau aeronavele
  6. "Imperialul" Ferdinand a ajuns la închisoare pentru niște ceapă. Cum a încercat bulibașa să înșele un comerciant
  7. Cele mai multe cereri de despăgubire pentru zborurile anulate de Tarom nu sunt complete. Banii nu se pot transfera
  8. Consilierul lui Rareș Petru Achiriloaie (ANPDCA) a demisionat
  9. Adrian Cioroianu a devenit oficial suspect în dosarul dezvăluirii că Emilia Șercan analizează teza de doctorat a lui Mircea Geoană
  10. Mesaj Ro-Alert de urgență GRAVĂ pentru București. Ce recomandă autoritățile FOTO