Atac violent al mercenarilor lui Putin asupra clienților unei cafenele din Crimeea. Trag cu arma pe lângă capetele oamenilor și-i lovesc cu bastoanele VIDEO

Luni, 26 Februarie 2024, ora 22:14
7376 citiri
Atac violent al mercenarilor lui Putin asupra clienților unei cafenele din Crimeea. Trag cu arma pe lângă capetele oamenilor și-i lovesc cu bastoanele VIDEO
Imagini din timpul încăierării din cafeneaua din Crimeea/ FOTO: Captură video

Soldați din brigada 81 de voluntari „Urșii” au atacat clienții cafenelei „Fortăreața” din satul Cernomorskoe de pe coasta de nord-vest a Crimeei anexate ilegal de Rusia. Incidentul a avut loc în noaptea de 24 februarie.

Un videoclip al atacului, filmat de o cameră de supraveghere externă, prezintă bărbați înarmați, camuflați, intrând în cafenea, forțând clienții să stea cu fața în jos pe podea, bătându-i cu bastoanele și trăgând în aer.

Clipul șocant a fost distribuit de iubita unei victime care a fost internată în spital în stare „gravă” după atacul neașteptat. Imagini îngrozitoare au arătat doi bărbați însângerați și învinețiți după ce au fost bătuți.

Soldații beți ar fi hărțuit femeile din local înainte de a se certa cu bărbații și a-și chema colegii înarmați pentru sprijin.

Publicația rusă „Povești importante” a aflat detaliile incidentului. Iubita uneia dintre victime a povestit reporterilor despre circumstanțele atacului.

Cei doi bărbați chelioși și hulpavi care i-au bătut pe clienți s-au dovedit a fi militari în serviciu. Aceștia s-au îmbătat în timp ce sărbătoreau Ziua Apărătorului Patriei, cunoscută și sub numele de Ziua Bărbatului. Au intrat un conflict cu oamenii din cafenea, nu le-a plăcut ceva și au chemat întăriri de la unitatea "Urșii". Bărbați înarmați și cu măști pe față au pătruns în balconul localului, unde oamenii socializau și fumau, și au început să-i bată. Iar conflictul pe care l-au avut inițial nu a fost cu oamenii de la balcon. L-au pus pe iubitul meu pe un scaun și au început să-l bată crunt cu bastoane. Fratele tinerei, care a încercat să îi ia apărarea, și prietenii săi au fost, de asemenea, bătuți.

Atacul a fost confirmat de propagandistul rus, fondatorul mișcării SMERSH din Crimeea, Aleksander Talipov. El susține că identitățile atacatorilor au fost deja stabilite și li s-a deschis un dosar penal.

După cum notează portalul Astra, comandantul Urșilor, având indicativul de apel „Jedi”, a spus că instigatorii luptei din cafenea și-au indus în eroare colegii cerând ajutor. Când alți mercenari „au înțeles situația”, și-au bătut colegii beți și i-au predat poliției, susține „Jedi”.

Brigada 81 voluntară „Ursii” a fost fondată în 2023 în Crimeea sub patronajul autorităților locale numite de Rusia, notează publicația „Povești importante”. Probabil că face parte din grupul de mercenari PMC Redut, controlată de Ministerul Rus al Apărării.

În noiembrie, un soldat din gruparea „Urșii” a ucis cu un topor și a împușcat un civil rezident din Oleșek, regiunea ucraineană ocupată Herso.

După atacul asupra clienților cafenelei „Fortăreața“ din satul Cernomorskoe, a fost deschis un dosar penal pentru huliganism susține publicația Podem, care face referire la Ministerul rus de Interne. Ministerul a adăugat că identitățile tuturor participanților la incident au fost stabilite, iar doi dintre instigatori au fost reținuți.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Putin va angaja contractori pentru războiul din Ucraina pentru a evita o mobilizare nepopulară
Rusia se pregătește să recruteze mai mulți soldați sub contract în timp ce își continuă invazia în Ucraina, încercând să evite, cel puțin pentru moment, o altă recrutare în masă...
#razboi Ucraina, #rusia invazie, #bataie, #cafenea, #Crimeea, #mercenari, #Vladimir Putin , #Razboi Ucraina