Ucraina este depășită de Rusia: Strategia lui Putin care întrece NATO, dezvăluită de americani VIDEO

Vineri, 31 Mai 2024, ora 00:12
6406 citiri
Ucraina este depășită de Rusia: Strategia lui Putin care întrece NATO, dezvăluită de americani VIDEO
Armata Ucrainei duce lipsă de obuze de artilerie FOTO: BI

Războiul lui Putin din Ucraina, deși a trecut de borna de 825 de zile, el nu se oprește, iar Moscova este hotărâtă să continue conflictul sângeros. Ultimele informații dezvăluite de americani, prin firma de consultanță Bain X Company, arată că Ucraina este depășită de Rusia, în privința armamentului. Strategia lui Putin de a transforma industria într-una de război a dat roade, iar țara sa produce de 3 ori mai multe obuze de artilerie decât aliații NATO ai Kievului.

Rusia fabrică obuze de artilerie mai rapid și la un preț mai mic decât aliații NATO ai Ucrainei, se arată în raport. Astfel, conform analizei realizate de Bain & Company din Statele Unite, industria de armament din Rusia este de așteptat să producă sau să recondiționeze 4,5 milioane de obuze de artilerie în acest an, potrivit Business Insider.

Prin comparație, Statele Unite, Marea Britanie și alți aliați europeni din alianța NATO sunt de așteptat să producă 1,3 milioane de obuze în acest an.

Un fizician celebru a răspuns la o întrebare crucială: Credeți că există Dumnezeu? VIDEO

S-a spus că, în timp ce obuzele de 155 mm produse în mod obișnuit de țările occidentale pentru Ucraina costă aproximativ 4.000 de dolari bucata, iar cele fabricate de Rusia costă aproximativ 1.000 de dolari.

Bain & Co. a folosit date open-source în producerea analizei. Armata ucraineană se confruntă cu o lipsă de obuze de artilerie de luni de zile, în timp ce luptă pentru a împiedica Rusia să treacă prin liniile sale defensive din estul Ucrainei.

Conflictul s-a transformat într-un război de uzură, ambele părți trăgând mii de proiectile pe zi pentru a distruge liniile defensive ale celeilalte.

Șantajul lui Putin gata să fie răpus: Lovitura decisivă a Ucrainei asupra Rusiei este pe masă

Dar, în timp ce aliații occidentali ai Ucrainei s-au străduit să țină pasul cu cererea necruțătoare de obuze, Rusia și-a plasat economia pe picior de război, crescând producția de obuze și alte echipamente militare.

Imaginile obținute luni de The Wall St Journal au arătat o fabrică de producție de drone în care Rusia își propune să își intensifice producția de astfel de arme fără pilot.

Se așteaptă ca recenta aprobare de către Congresul SUA a unui proiect de lege de ajutor american de 61 de miliarde de dolari să ajute Ucraina să evite atacurile Rusiei, dar rapoartele spun că Ucraina este încă depășită în părți cheie ale liniei frontului.

Boala ciudată în care îți pierzi controlul, însă mulți nu își dau seama: Poate dura între 7 și 16 ani

Stacie Pettyjohn, un analist militar la Centrul pentru o Nouă Securitate Americană, a declarat recent pentru BI că conflictul din Ucraina a scos la iveală probleme serioase în capacitatea SUA de a produce arme, muniție și artilerie.

Analiștii cred că Rusia se pregătește pentru un război de uzură împotriva Ucrainei, în convingerea că hotărârea și sprijinul occidental pentru Kiev vor începe să scadă.

Ucraina va primi ajutor militar din partea NATO, pentru prima dată de la începutul războiului cu Rusia
Ucraina va primi ajutor militar din partea NATO, pentru prima dată de la începutul războiului cu Rusia
Pentru a susține armata ucraineană în războiul cu Rusia, statele membre ale NATO au aprobat un plan în vederea unei misiuni de asistenţă şi instruire, au declarat joi, 13 iunie, agenţiei...
Schimbarea de strategie occidentală privind Ucraina: Soarta războiului contra lui Putin are o mare problemă
Schimbarea de strategie occidentală privind Ucraina: Soarta războiului contra lui Putin are o mare problemă
După 2 ani și 3 luni de la începutul invaziei lui Putin în Ucraina și pe fondul noii ofensive a Rusiei din 2024, în care a câștigat câteva sute de kilometri pătrați, s-a produs o...
#razboi Ucraina, #obuze, #armament Ucraina Rusia, #arme NATO Ucraina, #ajutor militar Ucraina, #armata Rusia , #Razboi Ucraina
  1. Bărbatului măicuță cunoscut pentru aparițiile sale în diverse locuri din țară a ajuns pe mâna polițiștilor din Iași. Ce au găsit asupra sa VIDEO
  2. Avocata din Iași care a lovit în trafic un motociclist nu scapă de arestul preventiv. Contestația respinsă de instanță
  3. S-a deschis Conferința internațională privind pacea în Ucraina. Lideri din 100 de țări sunt așteptați în Elveția
  4. Patru bărbați au fost reținuți după ce au bătut un tânăr de 21 de ani în Botoșani
  5. Un colonel rus din tabăra propagandiștilor Z îl atacă pe Putin: ”S-ar putea sfârși cu moartea Rusiei și dispariția ei de pe harta lumii”
  6. Republica Moldova mai face un pas major spre aderarea la UE. Acordul important votat de 27 de țări
  7. Situație de nedescris într-un fast-food din Oradea. Un client a găsit bucăți de lemn și os în gyros
  8. Noi bombardamente israeliene în Gaza. „Mâncam și dintr-o dată casa s-a prăbuşit peste noi” FOTO/VIDEO
  9. Grecii vor construi 1.000 de kilometri noi de autostradă. Turiștii români vor putea ajunge mai rapid în zonele preferate VIDEO
  10. UPDATE: Accident grav în Vâlcea: Un autocar plin cu elevi s-a ciocnit de un alt autoturism. Șoferul mașinii a decedat. A fost activat Planul Roșu de intervenție VIDEO