Un diplomat american dezvăluie secrete despre Putin: Ce este negociabil pentru el și ce nu

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 05:03
5572 citiri
Un diplomat american dezvăluie secrete despre Putin: Ce este negociabil pentru el și ce nu
Victoria Nuland FOTO / Hepta

Victoria Nuland, un înalt diplomat american a analizat războiul Rusiei din Ucraina și a dezvăluit secrete ale lui Putin, pe care nu le știe lumea. Ea, care a văzut realitatea la Moscova, unde a lucrat la ambasada SUA, iar apoi în Departamentul de Stat, a afirmat că Putin are limite foarte precise legate de negocieri, iar unele lucruri sunt de neatins.

Într-un interviu acordat publicației Meduza, Nuland a vorbit despre starea actuală a războiului din Ucraina, despre justificările pretinse de Rusia pentru invazie și despre viitorul relației occidentului cu Moscova.

Diplomata americană a explicat care sunt visurile lui Putin. ”Cred că este vorba despre aspirațiile lui Putin să treacă cu mult dincolo de granițele Federației Ruse. Este o anatemă pentru el, din motive pe care noi le înțelegem greu, că Ucraina să fie o țară puternică, independentă, europeană”.

Un general american dezvăluie o mutare secretă din război: În Ucraina există o forță specială străină

”S-ar crede că dacă Ucraina ar fi prosperă, asta ar fi avantajos și pentru Rusia. Dacă Ucraina ar fi o rută către Occident, asta ar fi avantajos și pentru Putin.

Dar, în schimb, a ales să-și definească interesele personale și a insistat că acestea sunt interesele Rusiei, că singura Ucraina bună pentru Rusia este o Ucraina subordonată, o Ucraina care, în esență, datează din secolul al XX-lea și se află sub dominație rusă”, a spus Nuland.

Mulți experți spun că Ucraina nu va putea câștiga, chiar și cu cel mai recent pachet de ajutor american. De ce aliații Ucrainei nu pot furniza Kievului ceea ce are nevoie pentru victorie?

De necrezut, o băutură alcoolică ”ucide” inflamațiile: Conține o substanță minune, ferindu-te de boli de inimă și cronice

Victoria Nuland a afirmat că ”Statele Unite au oferit o sumă masivă de asistență timp de trei ani, inclusiv asistență militară, fonduri de sprijin economic, fonduri de reconstrucție pentru energie și nevoi umanitare”.

Lui Putin nu-i pasă de cetățenii ruși

”Cred că problema de aici este că, în fiecare etapă, pe măsură ce noi și aliații noștri europeni și asiatici dăm din ce în ce mai mulți bani și sprijin Ucrainei, Putin escaladează războiul. Putin creează din ce în ce mai multe pagube. El aruncă, după unele estimări, o mie de tineri ruși la moarte pe zi pentru a câștiga câțiva kilometri de teren”.

Diplomatul din SUA a dezvăluit care sunt limitele de negociere ale lui Putin. ”Putin nu pare sincer cu privire la renunțarea la teritoriu. Atitudinea lui față de o negociere este „ceea ce este al meu este al meu și ce este al tău este negociabil””.

Așadar, scopul strategiei SUA a fost acela de a pune Ucraina în cea mai puternică poziție posibilă, din punct de vedere militar, economic și politic, astfel încât să poată merge la masa negocierilor de la o poziție de forță atunci când este gata, și că Putin și armata lui va înțelege că vom continua să susținem o Ucraina independentă și suverană atât timp cât este nevoie.

Putin a aflat un secret despre Occident după 810 zile de război. Pericolul neștiut pentru Ucraina

Nulan a subliniat faptul că lui Putin nu-i pasă de oamenii din Rusia și continuă nebunește războiul. ”Și aș argumenta că, dacă există greutăți pentru cetățenii ruși, este pentru că lui Putin nu-i pasă de propriii cetățeni. Îi pasă de efortul său de război.

Și când un tip cheltuiește 25% din PIB pentru război, mai degrabă decât pentru nevoile cetățenilor săi, atunci când politicile sale i-au oprit pe ruși de la călătorii, de la educație în străinătate, de la știri reale, de la participarea reală ca cetățeni globali.

El sacrifică viitorul Rusiei și copiii Rusiei, fie că sunt soldații de 20 de ani care mor în prima linie, fie că sunt copiii de la școală acum care nu primesc acea educație tehnologică de clasă mondială, pe care toți ne dorim ca copiii noștri să o aibă. Și face asta pentru vanitatea de a cuceri Ucraina, care nu ajută Rusia de astăzi”.

Quarterly Report - Editia 4

Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
Surse secrete de la Kremlin anunță o veste surpriză: Mutarea lui Putin de a sfârși războiul, cu un scop neașteptat
Războiul Rusiei din Ucraina, deși a trecut și de borna celor 820 de zile, se confruntă cu o continuă dinamică pe câmpul de luptă de peste 1.000 de kilometri. Însă acum mai multe surse...
Cine a profitat de loviturile Occidentului asupra lui Putin: ”Centrul lumii” s-a mutat la 4.900 de kilometri distanță
Cine a profitat de loviturile Occidentului asupra lui Putin: ”Centrul lumii” s-a mutat la 4.900 de kilometri distanță
După începerea invaziei Rusiei din Ucraina din urmă cu 825 de zile, Occidentul și-a direcționat loviturile împotriva lui Putin pentru a-i diminua forța de luptă. Însă, după măsurile...
#razboi Ucraina, #Victoria Nuland, #negocieri Putin, #negocieri pace Ucraina, #Putin razboi Ucraina, #Putin secrete KGB , #Razboi Ucraina