Zelenski anunță ziua plecării lui Putin de la Moscova: Este sigur momentul când va părăsi Kremlinul

Joi, 23 Mai 2024, ora 01:30
9535 citiri
Zelenski anunță ziua plecării lui Putin de la Moscova: Este sigur momentul când va părăsi Kremlinul
Zelenski susține că situația de pe front este sub control FOTO X

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a afirmat că dialogul cu Vladimir Putin este imposibil în acest moment, deoarece el nu este o figură independentă și trăiește într-un vid de ură față de Ucraina susținută de cercul său interior. Liderul de la Kiev spune însă că știe sigur că ”Putin va părăsi Kremlinul doar peste cadavrul său”.

Într-un interviu acordat agenției de știri Reuters, Zelenski a explicat că în acest moment nu are sens un dialog cu președintele Rusiei, deoarece Putin nu este o figură independentă, conform MSN.

„Aceasta este problema, a spălat creierul oamenilor și el însuși a fost spălat pe creier. El se află într-o bulă de informații și vrea să ne distrugă. Nu te poți așeza la masa negocierilor cu o persoană al cărei unic scop este să te distrugă. Și nu poți stabili un dialog corect în astfel de condiții", a declarat Zelenski.

Un diplomat american anunță momentul crucial: ”Este timpul să-l lovim” pe Putin în punctul dureros VIDEO

Zelenski consideră că Summitul Global pentru Pace din Elveția este unul dintre formatele în care ar trebui pregătită baza cu „un acord puternic și mai multă presiune asupra Rusiei”.

„El [Putin] nu va fi întotdeauna puternic, el îmbătrânește și va muri în orice caz. Nu este cazul că ar trebui să așteptăm în mod special acest moment. Va veni mai devreme sau mai târziu...

Pur și simplu nu trebuie să ne dăm statul acum. Va fi greu să-l recuperăm mai târziu. Așa cum a fost cu Crimeea și Donbasul după 2014. A fost extrem de greu și nu am reușit să le apărăm... Donbas, Crimeea... și oamenii au început să uite”, a spus Zelenski.

Fumătorii au vești despre sănătate, totul s-a schimbat: Descoperire privind efectele vapatului și țigărilor electronice

”Lumea nu se va gândi la Ucraina atât de mult timp, fiecare are propriile lupte interne. Am reușit să ridicăm acest val de informații și să nu fim singuri... dar nu toată lumea din Occident este la fel de puternică acum, ca la începutul invaziei la scară largă. Dar încă avem putere și nu trebuie să renunțăm”, a adăugat liderul de la Kiev.

”El [Putin] nu este o figură independentă astăzi, are acest val de narațiuni conform cărora Ucraina este condusă de SUA, în timp ce principalul său instrument sunt bani mulți... El va părăsi Kremlinul doar peste cadavrul său.

Cercul său îl menține în acest sistem. Trebuie să găsim un punct slab în acest sistem. Dacă îl căutați zilnic și continuați să luptați, veți câștiga cu siguranță.”

Predicția uluitoare a lui Einstein: Fizicienii de la Oxford și Cambridge confirmă după peste 100 de ani VIDEO

Legat de evoluția războiului cu Rusia, Zelenski a spus că acesta este sub control. „În prezent, situația de pe front este una dintre cele mai dificile pentru că o nouă... ofensivă rusă a început în direcția Harkov. În Donbas se desfășoară un val foarte puternic”.

„Nimeni nu observă că de fapt sunt mai multe bătălii în estul țării, mai exact în direcția Donbas: Kurakhove, Pokrovsk, Chasiv Yar.” „Astăzi situația este sub control. Acum o săptămână era mai dificilă”.

„Fiecare decizie la care ajungem noi, apoi mai târziu toată lumea împreună, este întârziată cu aproximativ un an. Dar este ceea ce este: un mare pas înainte, dar înainte de asta doi pași înapoi. Așa că trebuie să schimbăm puțin paradigma.”

Ucrainenii au lovit în forță cu drone. Mai multe depozite petroliere sunt în flăcări în regiunea rusă Rostov
Ucrainenii au lovit în forță cu drone. Mai multe depozite petroliere sunt în flăcări în regiunea rusă Rostov
Mai multe depozite de petrol au luat foc în urma unui atac cu drone, marţi dimineaţă, 18 iunie, în oraşul Azov din regiunea Rostov, din sudul Rusiei, au anunţat autorităţile, potrivit...
Mark Rutte mai face un pas spre șefia NATO. Se declară „prudent optimist” după ce a discutat cu principalul opozant al candidaturii sale, Viktor Orban
Mark Rutte mai face un pas spre șefia NATO. Se declară „prudent optimist” după ce a discutat cu principalul opozant al candidaturii sale, Viktor Orban
Mark Rutte, premierul Olandei, a declarat marţi, 18 iunie, că este „prudent optimist” că va depăşi opoziţia Ungariei în ceea ce priveşte candidatura sa la şefia NATO, după ce a...
#razboi Ucraina, #Zelenski putin, #declaratii zelenski, #Putin Kremlin, #ucraina rusia, #Putin putere Rusia , #razboi
  1. Câți bani a câștigat Babasha de la concertul Coldplay. „Vă jur cu mâna pe inimă!” VIDEO
  2. Ucrainenii au lovit în forță cu drone. Mai multe depozite petroliere sunt în flăcări în regiunea rusă Rostov
  3. Mark Rutte mai face un pas spre șefia NATO. Se declară „prudent optimist” după ce a discutat cu principalul opozant al candidaturii sale, Viktor Orban
  4. Pericol de catastrofă, pe fondul războiului din Ucraina. Specialiștii trag semnalul de alarmă cu privire la situația din Marea Neagră
  5. Momentul în care 20 de hoți intră într-un magazin de bijuterii și în câteva minute “rad” tot VIDEO
  6. Curier pe scuter, ”înghițit” de o groapă nesemnalizată. Localnicii acuză autoritățile de neglijență
  7. Scandal ca la ușa cortului între liderii UE. Șefii de stat și de guvern se ceartă cu privire la numirile în funcțiile de top
  8. Canicula lovește puternic. Temperatura resimțită va fi și de 42 de grade Celsius
  9. Promisiunea făcută de Putin înaintea vizitei în Coreea de Nord: "Vom rezista împreună restricțiilor unilaterale nelegitime"
  10. O sursă anonimă dezvăluie mutarea secretă a lui Putin: ”Nu am văzut niciodată așa ceva”, pregătește totul în munți