Zelenski dezvăluie un secret despre Putin: Ciudat că el nu are așa ceva, deși mulți copii au

Marti, 27 Februarie 2024, ora 02:30
6167 citiri
Zelenski dezvăluie un secret despre Putin: Ciudat că el nu are așa ceva, deși mulți copii au
Zelenski și fostul prim ministru al Marii Britanii, Boris Johnson la Kiev FOTO: BBC

La conferința de presă care a marcat doi ani de la începutul războiului, Volodimir Zelenski a vorbit despre conflict și despre provocările cu care s-a confruntat sau care sunt în fața Ucrainei, în continuare. În plus, liderul de la Kiev a dezvăluit un secret despre Vladimir Putin: în mod ciudat el nu are un telefon mobil, obiect pe care îl au chiar mulți copii.

Zelenski și-a exprimat îndoiala că Putin vrea să pună capăt războiului și a vorbit despre diverse strategii, precum slăbirea armatei ruse și impunerea de sancțiuni suplimentare Moscovei, potrivit MSN.

Zelenski a discutat despre acordul de pace și despre provocările pe care le trebuie să se confrunte Ucraina în acest sens. Liderul ucrainean s-a adresat și liderului rus, Vladimir Putin, și dificultăților pe care le-au întâmpinat în negocierile cu acesta.

Un fost șef al Serviciilor Secrete britanice: ”Putin are o gravă problemă, știu din surse din Europa de Est”

”Putin este un negociator dur, iar ajungerea la un acord cu el este o provocare. A fi președinte în vremuri atât de dificile pentru țara ta este o responsabilitate semnificativă și o sarcină dificilă. Asistența din partea țărilor prietene este esențială pentru ucraineni”.

Cu toate acestea, ucrainenii se confruntă cu probleme serioase, deoarece Congresul SUA nu a votat ajutorul pentru Ucraina. Cu toate acestea, Zelenski rămâne încrezător că încă poate fi găsită o soluție. Un subiect de interes a fost numărul victimelor în războiul din Ucraina.

Reporterii au fost curioși dacă Zelenski deține informații despre victimele din Ucraina. „31 de mii de soldați ucraineni au murit în acest război. Nu 300 de mii, nu 150 de mii, așa cum minte Putin... Cu toate acestea, fiecare dintre aceste pierderi este o mare pierdere pentru noi. 180.000 de ruși au murit, un total de 180.000 de morți și până la 500.000 de răniți”.

O țară vestică cu 1 milion de români lovită de recesiune: Va urma un val de concedieri, iar salariile vor scădea brusc

În schimb, Zelenski a spus că ”Putin nu are telefon mobil, cum poate să mă sune?”, un obiect pe care îl au mulți copii. Întrebat dacă va răspunde la un apel de la Putin, președintele a menționat că Putin nu are telefon mobil și a glumit despre utilizarea telegrafelor, care erau folosite în trecut. Lipsa telefonului liderului de la Kremlin este legată de frica președintelui rus de a fi urmărit de Serviciile Secrete străine.

El și-a exprimat îndoiala că Putin vrea să pună capăt războiului și a vorbit despre diverse strategii, precum slăbirea armatei ruse și impunerea de sancțiuni. Zelenski a sugerat că afectarea banilor lui Putin este un punct crucial, sugerând că aceștia sunt slăbiciunea lui.

Zelenski cunoaște bine personalitatea lui Putin. În trecut, aceștia au avut ocazia să converseze și să negocieze pe probleme cheie. Președintele ucrainean este conștient de pericolul pe care Putin îl prezintă pentru Ucraina și pentru lume.

Lovitură primită de o țară NATO occidentală: Marea Britanie o sancționează pentru legături cu Putin

Liderul ucrainean s-a dovedit a fi un politician înțelept, un strateg strălucit și cineva care posedă cu adevărat calitățile de a conduce o țară precum Ucraina.

Înfrângerile recente ale ucrainenilor pe front au stârnit îngrijorări, dar Zelenski nu este prea îngrijorat dacă ucrainenii au puterea de a se apăra. Cea mai mare problemă este lipsa muniției și a armelor, motiv pentru care rușii au reușit să facă progrese și să captureze Avdiivka.

Zelenski nu a împărtășit detalii specifice, explicând că păstrarea secretelor planurilor armatei ucrainene este crucială pentru o victorie mai rapidă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Investigația care dezvăluie cruzimea lui Putin: Câte zile supraviețuiește un deținut rus pe frontul din Ucraina VIDEO
Războiul declanșat de Putin în Ucraina a provocat zeci de mii de morți în rândul militarilor ruși. Cu toate astea, dictatorului rus nu-i pasă și continuă fără scrupule bătălia. O...
NATO, presiune asupra a 4 țări membre, printre care și România: Miza uriașă contra lui Putin
NATO, presiune asupra a 4 țări membre, printre care și România: Miza uriașă contra lui Putin
Războiul Rusiei din Ucraina a ajuns într-o fază dificilă pentru trupele Kievului, care au pierdut peste 400 de kilometri pătrați în 2024, conform estimărilor experților. Acum, NATO face...
#razboi Ucraina, #Putin telefon mobil, #Zelenski putin, #zelenski ucraina, #zelenski razboi, #numar morti, #Ucraina morti lupte , #razboi