Razie în jurul Bucureștiului. Pentru ce au reținut polițiștii mai multe certificate de înmatriculare VIDEO

Duminica, 12 Februarie 2023, ora 16:41
3837 citiri
Razie în jurul Bucureștiului. Pentru ce au reținut polițiștii mai multe certificate de înmatriculare VIDEO
Poliția rutieră FOTO: IPJ Ilfov

Poliția rutieră a făcut în acest weekend mai multe acțiuni pe drumurile din jurul Capitalei unde au depistat abateri grave la regimul circulației. Oamenii legii au pus în funcțiune aparatele radar, alcoolteste și drugteste. Au dat sute de amenzi și au reținut mai multe permise și certificate de înmatriculare.

”La data de 11 februarie a.c., în intervalul 15:00-20:00, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, în colaborare cu polițiștii Brigăzii de Poliție Rutieră București, au acționat conform competențelor, pe sectoarele de drum public cu potențial de risc rutier crescut.

Acțiunea polițiștilor rutieri a fost axată, în principal, pe depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, aparatele radar fiind dispuse în cascadă.

Totodată, polițiștii rutieri au avut în vedere și prevenirea și combaterea celorlalte abateri la regimul rutier.

Așadar, la activități au fost utilizate aparatele radar, alcooltest și drugtest.

Pe parcursul activităților, polițiștii rutieri din Ilfov și București au depistat în trafic mai multe persoane, care conduceau autovehicule cu o viteză mai mare ca limita maxima admisă pe sectoarele de drum respective.

În acest context, au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale conform OUG nr. 195/2002, cu amendă în valoare de aproximativ 156.400 de lei, dintre care 291 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 14 pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar 23 pentru alte abateri la regimul rutier.

Au fost reținute 19 permise de conducere, din care 10 pentru nerespectarea vitezei, 2 pentru consum de alcool, 2 pentru neacordare prioritate autovehiculelor, 2 pentru neacordare prioritate pietonilor și 3 pentru alte abateri.

Au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, la activități, polițiștii rutieri din Ilfov au oprit pe DN7 Chitila, un autoturism, iar în urma testării conducătorului auto, aparatul drugtest a indicat un rezultat pozitiv la consumul de cannabis.

Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a fost condus la un spital din București, pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, bărbatului respectiv fiindu-i reținut permisul de conducere”, a transmis IPJ Ilfov.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#razie politie trafic, #Ilfov, #Amenzi, #certificate inmatriculare, #permise conducere , #politie