Lovitură de imagine pentru Federația lui Burleanu. Contractul s-a semnat într-o altă țară

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 20:12
2350 citiri
Lovitură de imagine pentru Federația lui Burleanu. Contractul s-a semnat într-o altă țară
Răzvan Burleanu a semnat contractul cu Joma

Federaţia Română de Fotbal şi sponsorul tehnic al naţionalelor României, Joma, au semnat un nou contract, miercuri, la Portillo de Toledo, prelungindu-şi astfel înţelegerea până la 31 decembrie 2026.

Prin această extindere a contractului, Joma devine cel mai longeviv partener al FRF, care susţine echipele naţionale pe o perioadă de cel puţin 11 ani. Contractul poate fi prelungit pentru încă doi ani, cu acordul ambelor părţi, informează FRF.

La eveniment au fost prezenţi, din partea FRF, Răzvan Burleanu, Preşedinte, Edward Iordănescu, Antrenorul Naţionalei României, Cosmin Găbrian, Director Comercial, Vlad Munteanu, Manager Operaţional al echipelor naţionale ale României, Radu Tudor, Director Retail, iar din partea Joma, Alberto López, General Director, Marina López, Director de marketing, Alfonso Flores, Şef al sponsorizării internaţionale, Petre Hannes, Country Manager, şi Mónica del Arco, coordonator de marketing.

Semnarea contractului a avut loc la fabrica Joma din Spania, situată în Portillo de Toledo, în regiunea Castilla-La Mancha, casa lui Don Quijote, legendarul personaj creat de Miguel de Cervantes. Înainte de aceasta, membrii delegaţiei FRF au vizitat sediul Joma, unde au avut ocazia să vadă cum sunt create noile modele şi cum sunt ambalate şi livrate echipamentele echipelor naţionale.

„Am ales să continuăm cu Joma, care a arătat pe parcursul parteneriatului cel mai mare sprijin şi implicare în toate proiectele Federaţiei Române de Fotbal. Este important să avem parteneri care să aibă încredere în întregul proces de reconstrucţie a echipei naţionale şi Joma este unul dintre ele. Faptul că susţine toate echipele naţionale din 2015 demonstrează acest angajament esenţial. Sper ca împreună să reuşim să realizăm visul nostru, acela de a ne califica la următoarele turnee finale, Euro 2024 şi Campionatul Mondial din 2026”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Începând din 2015, Joma este sponsorul tehnic al tuturor echipelor naţionale ale României, de la cele mai tinere echipe naţionale, Under 15, feminin şi masculin, până la seniori, inclusiv futsal sau fotbal pe plajă.

Joma este unul dintre cei mai mari producători de echipamente sportive la nivel mondial, fiind prezent pe pieţele din Europa, Asia, Africa sau America, în cele mai importante competiţii sportive şi în campionate de top precum Bundesliga, La Liga sau Serie A.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Surpriză neplăcută pentru cei care zboară de pe Aeroportul Henri Coandă
Surpriză neplăcută pentru cei care zboară de pe Aeroportul Henri Coandă
Cei care au plecat ieri din țară, de pe Aeroportul Henri Coandă, au avut parte de o surpriză de proporții. Cea mai mare poartă aeriană a țării arăta dezolant din cauza faptului că...
Armenia a semnat cu Franța un contract în vederea achiziţionării de puşti de precizie. „Vom folosi propriile mijloace şi ajutorul statelor partenere” VIDEO
Armenia a semnat cu Franța un contract în vederea achiziţionării de puşti de precizie. „Vom folosi propriile mijloace şi ajutorul statelor partenere” VIDEO
Ministrul armean al Apărării Suren Papikian a anunțat vineri, 23 februarie, că Armenia a semnat cu Franţa un contract în vederea achiziţionării de puşti de precizie de la societatea...
#Razvan Burleanu, #federatie, #contract, #joma , #nationala