Razvan Burleanu iese la atac inaintea alegerilor - ce a descoperit in trecutul lui Ionut Lupescu

Sambata, 03 Martie 2018, ora 11:11
10057 citiri
Razvan Burleanu iese la atac inaintea alegerilor - ce a descoperit in trecutul lui Ionut Lupescu
Foto: frf.ro

Razvan Burleanu se teme tot mai mult ca ar putea pierde alegerile de la Federatia Romane de Fotbal in fata lui Ionut Lupescu si a inceput sa sape adanc.

Actualul presedinte al FRF a luat la puricat toate declaratiile facute de Lupescu vreodata si il prezinta pe acesta ca fiind "omul lui Mircea Sandu".

De altfel, Burleanu spune ca, daca Lupescu va castiga alegerile, Mircea Sandu si Adalbert Kassai vor pune din nou mana pe putere in fotbalul romanesc.

In schimb, Lupescu a spus deja ca Mircea Sandu si Bella Kassai nu vor face parte din echipa sa.

Redam mesajul integral publicat de Razvan Burleanu pe blogul personal:

Nu trece mult si, in contextul alegerilor FRF din 2005, apar cuvintele lui Prunea si Lupescu, chiar in emisiunea tatucului lor Ioanitoaia: "Dar, Gica, tu nu ne-ai oferit nimic!"

Era un mesaj meschin, adresat cui credeti? Lui Gica Popescu, cel care candida la acea vreme impotriva administratiei Sandu! In fapt era o justificare a pactului cu... Mircea Sandu! Nasu' a inteles rapid ca sunt baieti de comitet si, ca sa aiba "liniste", asa cum ne propune Ionut Lupescu acum, in 2018, le-a oferit lui Prunea si Lupescu privilegiul suprem: "dreptul" de a se racorda la resursele Federatiei.

Sandu a castigat alegerile in 2005 si i-a invitat pe Lupescu si Prunea sa se alature echipei restranse a beneficiarilor federali. Jurnalistul Adrian Georgescu nota ironic: "fotbalul s-a intors acasa". Stop! Era 2005! Va suna cunoscut ceva din mesajul electoral al lui Lupescu-reloaded din 2018?

Mircea Sandu declara atunci fara jena: "Noi suntem mafia! Eu sunt capul si dumneavoastra tentaculele!". Iar Lupescu intarea cu eleganta 😊: "Cred ca pentru fotbalul romanesc e un mare castig ce s-a intamplat".

Castig? Da, vom vedea foarte curand! Dar nu pentru fotbalul romanesc!

Lupescu si-a luat binecuvantarea in Comitetul Executiv in maniera siciliana. Dumitru Dragomir l-a prezentat ca pe un pupil promitator pentru combinatiile veteranilor, "Ionut e un copil cuminte", iar Jean Padureanu chiar i-a prevazut un viitor stralucit in combinatii, fara ocolisuri: "Fiecare are interesul lui si sunt sigur ca Lupescu nu se va face de ras!"

Cumva, Lupescu are dreptate acum, in 2018, cand spune ca Sandu si Kassai nu vor face parte din nou din echipa lui. Nu au cum sa faca parte din nou, pentru ca ei nu au plecat, de fapt, niciodata din aceasta echipa. E o echipa cu profesori versati si elevi docili care, vom vedea, au dus spre culmi noi, adaptate la modernitate, practicile veteranilor.

Iata "juramantul de supunere" din 2005 al lui Lupescu:

Toate deciziile le voi lua in urma consultarilor cu Mircea Sandu. Vom face totul in echipa.

Ionut Lupescu, 2005

"Inca nu am primit un birou, o sa stau pe la Nasu'"

Ionut Lupescu, 2005

Si ca sa nu existe umbra de indoiala ca aceasta legatura puternica trece peste orice conjunctura, chiar si in 2011, cand pleca putin de langa Nasu', Lupescu isi reconfirma loialitatea:

"Am fost si sunt unul dintre cei mai loiali colaboratori pe care i-a avut Mircea Sandu"

Ionut Lupescu, 2011

Ce spune Lupescu acum, in 2018, in programul-manifest:

"Parcursul meu profesional vorbeste elocvent despre mine"

Dar ce credeti ca a facut Ionut Lupescu dupa ce a devenit al doilea om din Federatie, pe picior de egalitate cu Kassai? Ce a facut Kaiserul?

S-a simtit revoltat ca Pompiliu Popescu aducea la lot medicamente prin farmaciile proprii Kaiser si Medaso? Nuuu.

S-a preocupat sa gaseasca resurse pentru mingi, echipamente, porti pentru membrii FRF? Nuuu.

S-a gandit cum sa completeze in mod profesionist staff-urile de la loturile nationale? Nuuu.

Ce decizie "strategica" credeti ca a luat?

Ne intalnim foarte curand.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Razvan Burleanu Ionut Lupescu, #Razvan Burleanu alegeri FRF , #presedinte FRF