Un fotbalist din Generatia de Aur, dat in judecata de Razvan Burleanu: 'Incearca sa inchida gura tuturor'

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 13:00
14865 citiri
Un fotbalist din Generatia de Aur, dat in judecata de Razvan Burleanu: 'Incearca sa inchida gura tuturor'
Foto: Hepta.ro

Conflictul dintre presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, si o parte a fostilor jucatori din "Generatia de Aur" a intrat intr-o noua etapa.

Fostul mare portar Florin Prunea a dezvaluit ca a fost dat in judecata de presedintele Razvan Burleanu, din cauza unor declaratii facute intr-o emisiune de la Realitatea TV, Jocuri de Putere.

"Razvan Burleanu m-a dat in judecata, contesta declaratiile facute la o emisiune a lui Rares Bogdan. Nu are pe ce sa ma dea in judecata, am facut afirmatii in mod civilizat. Doar incearca sa inchida gura tuturor", a spus Prunea pentru Ziare.com.

Cat timp a fost presedintelui clubului CSM Poli Iasi, Prunea a fost un "client" fidel al Comisiei de Disciplina din cadrul FRF, care l-a amendat constant pentru declaratii facute la adresa modului in care Burleanu conduce fotbalului romanesc.

Cum Prunea a plecat de la Iasi, Burleanu a ramas doar cu solutia instantelor civile pentru a continua disputa de la distanta.

In emisiunea la care Prunea face referire, fostul portar al "Generatiei de Aur" a adresat la un moment dat un apel public pentru a clarifica anumite aspecte din cadrul FRF.

"Se fac niste abuzuri inimaginabile. Ma adresez direct institutiilor statului: nu este posibil ca niciun contract de sponsorizare, nici contractul antrenorului Daum, care este cu tot cu taxe epste doua milioane de euro, si al staff-ului echipei nationale, sa nu fie trecute prin Comitetul Executiv.

Statutul FRF este foarte clar! Fac un apel catre autoritatile statului sa inceapa o investigatie imediata: ce se intampla cu contractele de sponsorizare, contractul antrenorului Daum, turneul din Antalya care a costat 265.000 de euro...", a spus Prunea in emisiunea difuzata in urma cu cateva luni, potrivit monitorizarilor CNA.

Florin Prunea este unul dintre posibilii contracandidati pe care Razvan Burleanu ii va avea la alegerile pentru sefia FRF, programate in primavara anului urmator.

El a mai avut un proces cu Federatia Romana de Fotbal, pe care l-a castigat si a obtinut despagubiri impresionante.

#Razvan Burleanu proces Florin Prunea, #Florin Prunea dat judecata Razvan Burleanu , #presedinte FRF