Decizia luată de Răzvan Burleanu în privința lui Mihai Stoichiță

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 19:28
2967 citiri
Decizia luată de Răzvan Burleanu în privința lui Mihai Stoichiță
Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că directorul tehnic al forului, Mihai Stoichiţă, va fi sancţionat deoarece a vorbit despre un caz aflat în proces de judecare la o comisie jurisdicţională.

“Mihai Stoichiţă a greşit, a încălcat regulamentul de ordine interioară pentru că vorbim de o speţă care se află în momentul de faţă în procesul de judecare la una dintre comisiile jurisdicţionale. El va fi sancţionat. Din fericire pentru el, este la prima abatere. Nu există niciun conflict între mine şi Mihai Stoichiţă. Mihai trebuie să înţeleagă că există un regulament şi că trebuie să-l respectăm. Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină în ceea ce îl priveşte pe Mihai Pintilii”, a spus Burleanu.

Stoichiţă a vorbit la Orange Sport despre situaţia de pe banca tehnică a FCSB, el considerând că gruparea bucureşteană, prin Leo Strizu şi Mihai Pintilii, nu încalcă nicio prevedere a regulamentului, cel puţin la meciuri.

”Asta e situaţia actuală a antrenorului român, potrivit legilor în vigoare, legile ţării şi legile UEFA. Nu cred că mai are sens să discutăm.

Am vorbit şi cu Burchel şi i-am zis «Domnule, închidem subiectul! Respectăm legile». Am fost la Sibiu (n.r la Hermannstadt - FCSB 0-1) şi nu m-am uitat doar la meci, ci şi la banca de rezerve a Stelei (n.r. FCSB-ului).

Cei de acolo nu au încălcat nicio prevedere. Pintilii nu s-a ridicat de pe bancă decât atunci când a făcut schimbare, conform fişei postului. Strizu a dat indicaţiile. Ce pot să spun? Nu ai ce să faci.

În momentul în care se încalcă aceste legi şi iese Mihai şi dă indicaţii, atunci este pasibil de pedeapsă. Dar dacă nu face treaba asta? Ce face el e conform fişei postului.

Nu e vorba că-l apăr… am vorbit cu Pintilii, cu Croitoru şi Prepeliţă. Am încercat să le explic că nu se mai poate fără şcoală. Sunt legi date de UEFA şi de statul român, nu de mine sau de Burchel.

Treaba lui Burchel este să reglementeze licenţele. Asta ne interesează pe noi, să reglementăm licenţele pe care UEFA ne obligă să le folosim la încadrarea unui antrenor la o echipă profesionistă”, a declarat Mihai Stoichiţă, potrivit orangesport.ro.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Razvan Burleanu, #Mihai Stoichita , #stiri Mihai Stoichita