"Morman de incompetenta" vs "Terente de Braila" - Schimb de replici intre Mihai Tudose si ministrul Cuc pe aglomeratia de pe A2

Vineri, 14 Iunie 2019, ora 15:50
8006 citiri
"Morman de incompetenta" vs "Terente de Braila" - Schimb de replici intre Mihai Tudose si ministrul Cuc pe aglomeratia de pe A2
Foto: Arhiva Facebook/ Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, il critica dur pe fostul premier Mihai Tudose dupa ce acesta a scris un mesaj despre coloana uriasa de masini care s-a format pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrari.

Prima oara, Mihai Tudose l-a numit pe Razvan Cuc "morman de incompetenta".

"N-ar vrea mormanul de incompetenta numit Cuc si cu foarte 'harnicul' si inutilul director de la CNAIR sa stea ei asa in picioare pe A2, pe la km 80 si ceva, unde intai sunt cozi de km unde se sta si abia apoi e deviat pe sensul opus pe o banda ca sa ocolim un santier 'arheologic' unde nu lucreaza nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenta Cuc sa stea acolo ca sa-i poata multumi toata lumea personal?", a scris fost prim-ministru pe reteaua sociala.

El a a mai notat ca ar mai fi o varianta: demisia.

"P.s. Mai e o varianta, sa se duca acasa, de tot!! Am scapat de Romania lui Dragnea, asa cum spunea Rovana Plumb, si am ramas cu Romania lui Dancila si a lui Cuc.... Fereasca sfantul sa mai confunde sexul cu cex-ul si sa se mai si inmulteasca...

Pps. Postare in calitate de sofer care si-a platit rovinieta si care sta de 2 ore si jumatate pe autostrada", a conchis fostul premier.

Replica lui Cuc

Ulterior, Cuc l-a atacat si el pe Tudose, pe care l-a numit "acest Terente de Braila".

"Vad un atac foarte virulent al unui 'domn' care dupa ultimele declaratii si-ar dori chiar si un post de ministru intr-un nou guvern, ca functia de Prim-Ministru e prea mult pentru un 'domn' care are propria agenda.

Am declarat public ca lucrarile de intretinere, INCEPUTE DEJA, de pe A2 se vor finaliza pe data de 15 iunie. Sa faca un exercitiu de memorie, daca are, ca i-am atras atentia de cand ocupa vremelnic functia de sef al guvernului ca infrastructura Romaniei trebuie construita sau intretinuta, nu obstructionata cum a facut el", a precizat ministrul pentru Stiri pe surse.

Ministrul a mai punctat ca sunt necesare lucrari de intretinere, precum si de modernizare.

"Sunt necesare lucrari de intretinere, cum sunt necesare si lucrarile de modernizare a obiectivelor de infrastructura existente. Am declarat, de asemenea, public ca noile lucrari de modernizare a Autostrazii A2 se vor relua dupa data de 15 septembrie 2019, pentru ca eu sprijin mediul antreprenorial si nu am agenda mea proprie, cum a avut si are acest 'domn'. Se fac aceste lucrari pentru infrastructura romanilor si pentru siguranta conducatorilor auto care tranziteaza aceasta ruta.

Pentru acest 'domn' am doar un singur comentariu: acest 'Terente de Braila' daca n-ar fi ticalos, ar ramane doar cu cel mai slab mandat de prim-ministru al Romaniei", a adaugat Cuc.

Restrictiile, ridicate

Intre timp, un comunicat al CNAIR, intitulat "Pe Autostrada Soarelui se circula pe toate cele 4 benzi, in sezonul estival!", a informat ca au fost ridicate restrictiile.

"Incepand de astazi, 14.06.2019, ora 14:00, pana la data de 15.09.2019 se ridica restrictiile de circulatie instituite pe Autostrada Soarelui (A2), pe sectoarele de drum pe care se derulau lucrari de reparatii la partea carosabila, urmand ca acestea sa fie reluate dupa incheierea sezonului estival.

Precizam ca pentru sectorul cu placi de beton Bucuresti - Fundulea (km 12+000 - km 36+000), este mentinuta restrictia de viteza de 80 km/h, pe ambele sensuri de mers.

Mentionam ca pe toata perioada sezonului estival, echipele de interventie rapida (SMURDUL Autostrazilor) vor monitoriza permanent autostrada si vor interveni prompt acolo unde este cazul", a transmis Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere intr-un comunicat de presa remis vineri Ziare.com.

Astfel, Mihai Tudose a facut un update mesajului initial de pe Facebook.

"Update: Am aflat acum ca au renuntat la santier si au dat drumul la circulatie. Chiar era nevoie sa se suie pe pereti mii de oameni ca sa se ia o decizie inteleapta macar pe weekend? N-ati vrea voi sa plecati acasa fara sa ne mai enervati atat?", a mai notat el.

Citește și:
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Ministrul Afacerilor Externe a declarat luni, 20 martie, că limba moldovenească nu există, fiind doar o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică. ”Această așa-numită limbă...
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, despre creșterea vârstei de pensionare: ”Nu trebuie să punem carul înaintea boilor”
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, 20 martie, că nu susține sub nicio formă majorarea vârstei de pensionare peste 65 de ani. Ministrul a subliniat că autorităţile din...
#schimb Replici Tudose Cuc , #ministrul Transporturilor