Razvan Lucescu: Cred ca ne vom califica la Campionatul European

Luni, 24 Mai 2010, ora 13:40
861 citiri
Razvan Lucescu: Cred ca ne vom califica la Campionatul European

Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei, crede ca "tricolorii au sanse mari de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012.

"Urmarim sa vedem jucatorii, sa vedem ce optiuni avem daca apar accidentari pentru actiunile viitoare. Sunt 3 luni de la ultima intalnire a echipei, e un timp cam indelungat. Acum avem la dispozitie 12 zile pentru aceste 3 meciuri amicale.

Obiectivul nostru e calificarea la Campionatul European. Am mare incredere ca ne vom califica. Fotbalul romanesc trece prin cea mai nefericita perioada, dar exista si multe puncte forte ce imi dau siguranta ca avem jucatori cu care ne putem califica la turneul final. Cristi Chivu e campion european, Rat a castigat anul trecut Cupa UEFA, Mirel Radoi joaca in fazele superioare ale cupelor continentale din Asia", a declarat Lucescu in cadrul unei conferinte de presa.

Antrenorul primei reprezentative a explicat apoi si situatia lui Radu Stefan.

"In primele doua luni si jumatate nu s-a putut lua legatura cu Radu Stefan, nu a raspuns la telefoane. Intr-un tarziu, a dat el telefon, si-a cerut scuze si s-a incheiat toata povestea", a mai spus selectionerul.

Razvan Lucescu se declara bucuros si de faptul ca mai multi jucatori de perspectiva din Liga I au inceput sa evolueze constant pentru echipele lor de club.

"Aceste opt meciuri de pana acum reprezinta inceputul. Jucatorii incep sa inteleaga ce vreau de la ei. In Romania nu suportam ca oamenii sa aiba succes. Daca echipa nationala are succes, cu totii avem de castigat.

Sunt bucuros ca mai multi jucatori din campionatul intern au inceput sa joace mai mult. Ma refer la Ciprian Deac, Marius Alexe, Radut. Ma bucura revenirea lui Dananae. Cristi Tanase a depasit perioada mai slaba de la inceputul returului si acum a jucat in toate meciurile", a incheiat Razvan Lucescu.

Romania va juca 3 partide de pregatire in perioada urmatoare, cu Ucraina pe 29 mai, cu Macedonia pe 2 iunie si cu Hoduras in data de 5 iunie.

M.D.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Razvan Lucescu Euro 2012, #Romania calificare Euro 2012, #meciuri amicale echipa nationala , #Euro 2012