Mircea Lucescu isi scoate fiul din coltii contestatarilor

Duminica, 06 Iunie 2010, ora 18:18
2787 citiri
Mircea Lucescu isi scoate fiul din coltii contestatarilor

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a sarit in apararea fiului sau, intens atacat in ultima perioada.

"Ce s-a intamplat in aceasta saptamana de pregatire a echipei nationale, modul in care au fost judecati, m-a nemultumit. A fost un linsaj public! Nimeni nu a tinut cont de necesitatea de a construi o echipa, de a promova jucatori, de a schimba o generatie cu alta!

Trebuie sa fim intelegatori cu Razvan Lucescu, nu sa il criticam. Nu pot sa accept asa ceva! Ce sa faca Razvan? Avem un nivel slab fotbalistic, echipele noastre nu dau jucatori, nu trec de primul tur preliminar in cupele europene!", a spus Mircea Lucescu la GSP TV.

De altfel, tehnicianul lui Sahtior este de parere ca Romania s-a prezentat onorabil la meciurile amicale din aceasta vara.

"Cu Ucraina au fost momente de joc foarte bune si momente slabe. S-au facut niste greseli de joc si niste greseli flagrante de arbitraj. Ucraina are o echipa foarte buna, cu jucatori de top. Am vazut si dupa meciul cu Honduras cum a fost apreciata victoria! Honduras are sapte jucatori in Premier League si noi spuneam ca nu e o echipa buna!", a opinat Lucescu.

Extrem de nemultumit de atacurile facute la adresa lui Lucescu jr., antrenorul care a castigat ultima Cupa UEFA i-a atacat voalat pe fratii Becali. "Toate pleaca dintr-o singura directie. Mi se pare absolut incorect ce se intampla", a incheiat Lucsecu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, antrenor al grecilor de la PAOK Salonic, a anunțat ce va urma pentru el și echipa sa după înfrângerea din Belgia cu FC Brugge. PAOK a pierdut cu 1-0 partida cu FC Brugge...
#mircea lucescu, #razvan lucescu, #echipa nationala , #Mircea Lucescu