Lucescu il arata cu degetul pe Mircea Sandu: Arbitrajul e problema conducatorilor

Duminica, 10 Octombrie 2010, ora 00:32
2905 citiri
Lucescu il arata cu degetul pe Mircea Sandu: Arbitrajul e problema conducatorilor

Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei, sustine ca "tricolorii" au pierdut nemeritat meciul cu Franta si il arata cu degetul pe Mircea Sandu, spunand ca problemele de arbitraj sunt in apanajul conducerii FRF.

"Problema noastra a fost ca am jucat cu o frica foarte mare si am pierdut usor mingile pe care le castigam cu multa truda. A doua repriza a fost mult mai spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti. Franta, normal, a reusit sa-si creeze mai multe ocazii, avand o valoare tehnica incredibila. Totusi, frustrarea mare vine pentru ca am pierdut intr-un moment in care controlam jocul, stateam bine pe teren, iar Franta parea ca se obisnuia cu ideea egalului. Am pierdut mingea in careul lor si nu am fost in stare sa oprim jocul, desi stiam ca ei sunt foarte periculosi in astfel de situatii.

Este cu atat mai frustrant cu cat acest gol anuleaza un rezultat care ne-ar fi ajutat enorm. Arbitrajul e problema conducatorilor! E a nu stiu cata oara cand se intampla asa ceva in acest an", a spus Lucescu la finalul intalnirii.

Romania, furata in Franta

Vezi cum arata clasamentul grupei Romaniei. Franta este noul lider

Romania a pierdut meciul cu Franta, din preliminariile Euro 2012, scor 2-0, insa primul gol al intalnirii de pe Stade de France a fost marcat in urma unui off-side grosolan.

M.D.

#Razvan Lucescu Mircea Sandu, #arbitraj Franta Romania, #Romania invinsa Franta, #Romania preliminarii Euro 2012 , #Mircea Sandu