Mircea Sandu refuza sa-si asume responsabilitatea demiterii lui Lucescu

Sambata, 02 Aprilie 2011, ora 10:13
1394 citiri
Mircea Sandu refuza sa-si asume responsabilitatea demiterii lui Lucescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, neaga ca se gandeste sa il demita pe Razvan Lucescu din fruntea echipei nationale, chiar daca nu mai are incredere in el. "Nasu'" arunca astfel responsabilitatea pe umerii altora.

Mircea Sandu sustine ca pe 7 aprilie, cand este programat urmatorul Comitet Executiv al FRF, nu se va aduce in discutie demiterea lui Razvan Lucescu.

"Conform Statutului, inaintea Adunarii Generale, am convocat Comitetul Executiv inca de-acum o luna. Atentie insa, pe ordinea lui de zi nu figureaza vreun punct privint nationala. Aceasta va fi analizata minutios, insa nu imediat", a spus Mircea Sandu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Intrebat daca il mai doreste pe Razvan Lucescu la echipa nationala, Sandu a lasat sa se inteleaga ca raspunsul este negativ.

"Din pacate, echipa nu joaca nimic, dar ma opresc aici. Singurul in masura sa decida e Comitetul Executiv, nu Mircea Sandu, nu Lupescu, nu Dragomir. Insist, Comitetul Executiv, el si numai el", a adaugat Sandu.

Pe de alta parte, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a sustinut ca in urmatorul Comitet Executiv se va discuta soarta lui Razvan Lucescu.

C.M.

#Mircea Sandu, #razvan lucescu , #Mircea Sandu