Primele neintelegeri intre Razvan Lucescu si Mircea Sandu

Luni, 06 Septembrie 2010, ora 07:30
2429 citiri
Primele neintelegeri intre Razvan Lucescu si Mircea Sandu

Desi in fata reprezentantilor presei si a fanilor selectionerul si sefii sai de la federatie lasa impresia unui grup unit, in realitate lucrurile nu stau deloc asa, Razvan Lucescu fiind chiar suparat pe Mircea Sandu.

Antrenorul echipei nationale ii reproseaza "Nasului" faptul ca a iesit in public cu critici ale jucatorilor dupa remiza cu Albania, demoralizandu-i si mai mult pe acestia, dupa cum informeaza cotidianul Click in editia tiparita.

"De ce trebuia sa te iei de jucatori? Erau ei destul de afectati...Vine meciul cu Belarusul si si-asa suntem cu moralul la pamant", i-ar fi spus Lucescu lui Mircea Sandu, mentioneaza sursa citata.

Presedintele FRF a dat inapoi imediat si a transmis ca va discuta cu fotbalistii nationalei.

"O sa vorbesc eu cu jucatorii. O sa le spun ca am incredere in ei si ca ii sustin", a replicat Mircea Sandu.

Lucescu regreta ca a preluat nationala?

Pus la zid dupa egalul cu Albania, selectionerul ar fi marturisit unor apropiati ca regreta preluarea echipei nationale.

"Nu e normal ca dupa un meci sa se vorbeasca deja de demisii. Daca stiam ca se ajunge aici, nu mai ma inhamam la treaba asta. Mai bine ma duceam la o echipa de Serie B in Italia si eram mai linistit", s-a confesat selectionerul.

Lucescu a rulat 51 de jucatori la nationala

Il mai vrei pe Razvan Lucescu la echipa nationala?

Dupa semiesecul din partida cu Albania, prima din campania de calificare la Campionatul European din 2012, Romania are sansa reabilitarii marti, in Belarus, meci ce va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

#neintelegeri Lucescu Mircea Sandu, #Lucescu regreta preluare nationala, #Romania egal Albania preliminarii Euro 2012, #Romania Belarus LIVE , #Mircea Sandu