Razvan Lucescu a intrat din nou in gura Mircea Sandu

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 19:50
1733 citiri
Razvan Lucescu a intrat din nou in gura Mircea Sandu

Razvan Lucescu nu a scapat de criticile presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, acesta reprosandu-i tehnicianului ca le acorda prea multa libertate jucatorilor.

"I-am cerut lui Razvan sa nu le mai dea jucatorilor si ziua de marti libera, ajunge lunea. Daca nu vrea sa inteleaga argumentele mele, va trebui sa o faca! Nu vii la echipa nationala ca sa ai trei zile libere! Marti, miercuri si joi sunt zile de pregatire, nu de stat!", a spus Sandu la GSpTV.

"Nasul" nu l-a iertat pe selectioner nici pentru ca acesta i-a cerut sa nu mai critice jucatorii in public.

"Mi-a cerut sa nu mai critic de jucatori, dupa ce am spus ca Daniel Niculae a fost slab. Ok, dar apoi el mi-a confirmat ca a jucat slab! Apoi, in cazul lui Cocis, cum Dumnezeu sa nu il critic, cand el a gresit cinci pase si a pus adversarii pe contraatac? Cred ca avem dreptul la o parere, putem sa ne exprimam", a tunat Sandu.

Cu toate acestea, seful fotbalului romanesc l-a asigurat pe antrenor ca nu va fi dat afara indiferent de rezultatul meciului cu Albania.

Nationala Romaniei a avut un an 2010 extrem de slab, "tricolorii" lui Lucescu reusind o singura victorie, in amicalul cu Honduras.

M.D.

#Razvan Lucescu criticat Sandu, #Mircea Sandu ataca Lucescu, #Razvan Lucescu selectioner Romania , #Mircea Sandu