Sandu si Lucescu au ingropat securea razboiului

Joi, 16 Iunie 2011, ora 09:29
2173 citiri
Sandu si Lucescu au ingropat securea razboiului

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, si Razvan Lucescu au avut o intalnire marti, punand capat conflictului care a izbucnit intre ei dupa demisia fostului selectioner.

Iritat ca demisia lui Lucescu junior a dat peste cap planurile nationalei, care n-a reusit sa obtina semnatura lui Hagi, "Nasul" l-a desfiintat pe antrenorul rapidist.

"Demisia a fost o razbunare a lui, dar imi arata ca am avut dreptate, Lucescu trebuia schimbat in luna martie! In aceasta luna si jumatate, Lucescu a facut lotul echipei Rapid, a convocat jucatori care nu trebuiau sa ajunga, ci doar pentru a-i lua la Rapid. Este inadmisibil ce a facut, din cauza lui l-am pierdut pe Olaroiu.", a tunat Sandu.

Mircea Sandu l-a desfiintat pe Razvan Lucescu

Potrivit Prosport, cei doi oficiali s-au intalnit in aceasta saptamana si au decis sa ingroape securea razbaiului. Lucescu i-a transmis sefului FRF ca va ajuta echipa nationala din postura de antrenor al Rapidului si ca ii va pregati pe cei care vor fi selectionati.

"Am fost furios pe Razvan Lucescu, dar mi-a trecut. Am fost suparat pentru ce s-a intamplat cu Tamas, Mutu, Brazilia si Paraguay. Nu am absolut nimic cu Rapid si Razvan Lucescu. Ii doresc sa castige tot ce vrea.", a declarat Mircea Sandu.

Razvan Lucescu a fost inlocuit cu Victor Piturca, acesta fiind prezentat oficial, miercuri, in functia de selectioner al Romaniei.

Tehnicianul a semnat un acord pe 4 ani si va avea un salariu de 35.000 de euro pe luna, plus bonusuri consistente daca reuseste sa califice nationala la turneele finale.

#Mircea Sandu, #razvan lucescu, #razboi Sandu Lucescu, #nationala Romaniei , #Mircea Sandu
Comentarii
V
valencia
rank 1
2 escroci!unu platea salariu,celalalt ii returna jumatate!