Dinu Gheorghe, "bodyguardul" lui Lucescu

Duminica, 06 Septembrie 2009, ora 11:51
1821 citiri
Dinu Gheorghe, "bodyguardul" lui Lucescu

Sa critici echipa nationala a devenit o blasfemie. Cel putin asa crede presedintele lui FC Brasov, Dinu Gheorghe, care vrea sa stopeze din start orice tentativa de a critica nationala lui Lucescu.

Pentru a-l apara pe fostul sau colaborator de la FC Brasov, Dinu Gheorghe se cearta cu toata lumea, incepand de la jurnalisti pana la conducatori de cluburi.

Suparat ca Lucescu a fost criticat de Gigi Becali, Dinu Gheorghe i-a dat o replica dura finantatorului Stelei. "Vorbesc frustrarile din anumiti oameni. Nu trebuie bagati in seama oamenii din fotbal, ci cei de fotbal", a fost mesajul lui Dinu Gheorghe la GSP TV.

A urmat apoi o cearta cu Gigi Becali. "Sa nu ma mai intrebati de fotbal, de acum incolo o sa zic doar ce vrea Dinu Gherghe", a raspuns Becali, dupa care a continuat: "Cum adica nu sunt om de fotbal? Sunt om de fotbal mai mult decat toti la un loc. Ma pricep la fotbal si am dovedit asta."

Razvan Lucescu nu este pentru prima data un subiect de cearta pentru Dinu Gheorghe. Presedintele brasovenilor a facut acelasi lucru in urma cu cateva zile, cand s-a contrat cu Cristi Borcea.

Echipa nationala a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2010 dupa ce a terminat la egalitate pe terenul Frantei, cu scorul de 1-1.

In ierarhia grupei a 7-a, echipa pregatita de Razvan Lucescu ocupa penultima pozitie, cu 7 puncte. Urmatorul meci va avea loc miercuri, in Ghencea, impotriva Austriei.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#dinu gheorghe, #razvan lucescu, #Gigi Becali , #nationala