Gica Popescu: Razvan Lucescu a facut greseli la selectie

Vineri, 11 Septembrie 2009, ora 11:02
2084 citiri
Gica Popescu: Razvan Lucescu a facut greseli la selectie

Selectionerul Razvan Lucescu n-a convocat tocmai jucatorii care trebuiau, este de parere fostul international Gica Popescu.

"Razvan a mai facut greseli la selectie, dar el raspunde. Putea sa ia si alti jucatori, dar nu vreau sa dau nume. Totusi, nu-l poti suspecta pe Razvan de incorectitudine. Nu si-a adus finii la nationala, ci jucatorii de care avea nevoie", a spus Gica Popescu pentru Evenimentul Zilei.

Popescu a ramas dezamagit de prestatia "tricolorilor" in partida cu nationala Austriei, pe care el o considera modesta.

"In primele doua meciuri ale nationalei, sub comanda lui Razvan Lucescu, am vazut foarte mult entuziasm. Poate ca in Franta exista o scuza pentru evolutia slaba a jucatorilor, fiindca am intalnit una dintre cele mai bune echipe din lume. Ne-am lovit de valoarea francezilor. Orice initiativa pe care o aveam se naruia la centru, ei au cel mai bun mijlocas central pe care l-am vazut la ora actuala, e vorba de Lassana Diarra.

Cand jucam cu echipe de top gen Franta, nu le putem face fata. Austria a fost modesta, n-ar fi trebuit sa ne fie superioara in unele momente. S-a vazut ca nationala trece printr-o perioada nu foarte buna, n-are o valoare deosebita in acest moment. Mi-e teama ca va trebui sa asteptam mult pentru a avea o nationala solida. Pentru a ne califica la turneele finale, trebuie sa batem echipe importante. Cu Franta, am obtinut un rezultat muncit si norocos, dar cu Austria am fost neputinciosi, nu mai exista o scuza", a mai spus Popescu.

Romania a remizat cu Franta (scor 1-1) si Austria (scor 1-1), in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010.

Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
Ce spune Gică Popescu despre nepotul său: "Cred că va fi titular la Euro"
România a fost învinsă de Columbia, scor 2-3, într-un amical disputat la Madrid, în care tricolorii au fost dominați copios dar și-au mai salvat onoarea pe final. Gică Popescu a fost...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#razvan lucescu, #Gica Popescu, #echipa nationala fotbal Romania , #nationala