Lovitura de teatru: Lucescu vrea sa ramana la echipa nationala

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 04 Iunie 2011, ora 17:56
6047 citiri
Lovitura de teatru: Lucescu vrea sa ramana la echipa nationala

Lovitura de teatru la echipa nationala unde selectionerul demisionar, Razvan Lucescu, a revenit asupra deciziei de a renunta si se gandeste serios sa continue pe banca primei reprezentative.

Ziua de sambata a fost una extrem de agitata la Mogosoaia, locul de cantonament al primei reprezentative. Razvan Lucescu a ajuns la baza sportiva de dimineata si si-a anuntat colaboratorii ca a luat decizia de a renunta la echipa nationala pentru a merge la Rapid.

Imediat, George Copos a confirmat informatia, anuntand ca selectionerul a semnat un acord valabil 4 sezoane cu giulestenii.

La nici o ora distanta, Federatia Romana de Fotbal a anuntat, pe site-ul oficial, ca Razvan Lucescu a demisionat sambata dimineata, Mircea Sandu acceptand decizia antrenorului. Au fost nominalizati chiar si oamenii care urmau sa se ocupe de echipa in turneul din America de Sud, Sandoi si Iovan.

Apoi, lotul Romaniei s-a indreptat spre aeroport pentru a se imbarca in cursa de Brazilia, Lucescu nefiind alaturi de jucatori.

Imediat insa a venit si lovitura de teatru! FRF a retras de pe site-ul oficial anuntul demisiei lui Lucescu jr. semn ca tehnicianul nu a dat inca un raspuns clar in ceea ce priveste viitorul sau.

Ciprian Marica, unul din jucatorii care fac deplasarea in America de Sud, a dezvaluit ca selectionerul ar putea ajunge alaturi de echipa, in Brazilia, in cursul zilei de duminica!

"Razvan este posibil sa vina maine alaturi de echipa pentru ca inca se mai gandeste la demisie. A fost deranjat de mai multe lucruri, dar a spus ca se mai gandeste si probabil ca maine va lua o decizie definitiva", a marturisit Marica la GSpTV.

In acest moment, haosul domneste la echipa nationala, mai multi jucatori de baza refuzand sa faca deplasarea in America de Sud pentru amicalele cu Brazilia si Paraguay.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Lucescu ramane echipa nationala, #Razvan Lucescu demisie echipa nationala, #Lucescu demisie Romania , #nationala