Lucescu, deranjat de declaratiile lui Marica

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 07:33
1633 citiri
Lucescu, deranjat de declaratiile lui Marica

Selectionerul Razvan Lucescu a marturisit ca l-au deranjat afirmatiile facute de atacantul Ciprian Marica, fotbalistul declarand ca echipa nationala juca mai bine in perioada in care era antrenata de Victor Piturca.

"Sa ne intelegem: nu am discutat cu nimeni posibilitatea ca Marica sa nu mai fie convocat. Eu sunt antrenor, nu pot da pe cineva afara. Il convoc sau nu, atata tot!

Ciprian nu ar fi trebuit sa spuna ca nationala a jucat mai bine cu Victor Piturca (n.r. - fostul selectioner). Mai bine tacea, dar ii respect punctul de vedere si mi s-a parut ca si l-a exprimat civilizat", a spus Lucescu pentru Libertatea.

Marica a reactionat dur in momentul in care a aflat ca exista pericolul de a nu mai fi chemat la echipa nationala, el criticandu-si coechipierii, dar si jocul colectiv al echipei.

Daca pe Marica e suparat, Lucescu spune ca nu are nimic cu Florion Costea, insa varful Craiovei nu va fi convocat in viitorul apropiat la nationala. Iar pentru ca tabloul deciziilor controversate sa fie complet, selectionerul a anuntat ca Florescu ramane in circuitul primei reprezentative.

"Florin Costea trebuie sa arate mai intai ca poate salva Craiova de la retrogradare. Dupa aceea, mai vorbim. Pe viitor, e posibil sa vina la nationala si sa joace direct titular. Repet: nu am nimic cu nimeni.

Florescu m-a convins ca ma pot baza in continuare pe el. Oricum, nu va asteptati sa fie un fel de Maradona", a explicat Lucescu.

Selectionerul a fost pus la zid dupa infrangerea nationalei din amicalul cu Israel, mai multi oameni de fotbal atacand atat criteriile de selectie, cat si jocul practicat de jucatori.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Marica exclus nationala, #Ciprian Marica, #razvan lucescu, #Lucescu deranjat declaratii Marica , #nationala