Lucescu il critica pe Victor Piturca

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 12:52
3344 citiri
Lucescu il critica pe Victor Piturca

Fostul selectioner Razvan Lucescu il critica pe actual antrenor al echipei nationale, Victor Piturca, pentru jocul defensiv practicat de "tricolori" in disputa cu Franta.

In plus, actualul tehnician al Rapidului a anuntat ca el i-ar fi convocat pe Adrian Mutu si Gabi Tamas, in ciuda comportamentului nesportiv al celor doi in cantonamentul din San Marino.

"Nu este un rezultat rau, daca ne uitam la adversar, cu multi jucatori de valoare. Ma intreb daca am fi putut mai mult. Poate ar fi trebuit sa riscam mai mult, desi nu stiu daca am fi obtinut mai mult.

Cred ca prezenta lui Mutu si Tamas ar fi reprezentat un plus, chiar daca am avut un castig prin Chiriches. Este doar parerea mea si nu conteaza.", a declarat Razvan Lucescu la Dolce Sport.

Adrian Mutu a fost dat afara de la echipa nationala chiar de Razvan Lucescu, dupa infrangerea severa suferita de "tricolori" in Serbia, scor 0-5, in penultimul meci al campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marti, pe teren propriu, impotriva Frantei si a ratat calificarea la Campionatul European din 2012 (Polonia/Ucraina).

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, antrenor al grecilor de la PAOK Salonic, a anunțat ce va urma pentru el și echipa sa după înfrângerea din Belgia cu FC Brugge. PAOK a pierdut cu 1-0 partida cu FC Brugge...
#razvan lucescu, #Victor Piturca, #nationala Romaniei, #Lucescu critica Piturca , #nationala