Planul lui Razvan Lucescu de a califica nationala la Euro 2012

Luni, 11 Octombrie 2010, ora 07:46
3323 citiri
Planul lui Razvan Lucescu de a califica nationala la Euro 2012

Selectionerul Razvan Lucescu este convins ca nationala se mai poate califica la Euro 2012 si explica modul in care ii poate duce pe "tricolori" in Ucraina si Polonia.

Fostul rapidist spune ca Romania se poate califica de pe locul secund daca obtine patru puncte cu Bosnia, sase cu Luxemburg si victorii in returul cu Albania, respectiv Belarus.

"E o porcarie daca cineva spune dupa infrangerea in Franta ca nu mai avem sanse de calificare. Mai sunt in joc inca 21 de puncte.

Un calcul simplu ne arata ca suntem matematic pe locul doi daca luam patru puncte Bosniei, invingem in "dubla" cu Luxemburg, batem Belarusul acasa si in Albania. Plus Franta sa nu piarda pe teren propriu cu Bosnia. Aceasta teorie a partidei decisive de la Paris a fost lansata cu un anumit scop, impotriva mea.", a declarat Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Lucescu: Nu am nicio vina

Selectionerul a comentat din nou golul inscris de Remy din ofsaid si a rememorat modul in care nationala Frantei s-a calificat la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

"E greu sa treci peste un moment ca acesta cind adversarului i se aplica un regulament care-i permite sa inscrie din ofsaid. N-am cum sa uit ca Franta s-a calificat la Mondiale cu o mana a lui Henry, Platini e presedinte la UEFA si toata lumea are nevoie de prezenta lor la turneul final.

Nu vreau sa fac un alibi din povestea asta, dar e realmente frustrant sa pierzi in asemenea conditii. Plus ca am luat acel gol intr-o perioada in care controlam partida.", a mai spus Razvan Lucescu.

FRF ii mareste substantial salariul lui Razvan Lucescu

Revine Mutu la nationala?

Nationala Romaniei a pierdut partida disputata in deplasare cu Franta, scor 0-2, ramanand cu numai doua puncte dupa primele trei intalniri din preliminariile Euro 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#razvan lucescu, #nationala Romaniei, #preliminarii EURO 2012 , #nationala
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Nu interelg de ce federatia nu a angajat un matematician si nu pe nulitatea de Lucescu ...