Razvan Lucescu: Daca suntem oameni cu mintea la cap, nu ne propunem calificari la turnee finale

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 15:04
4858 citiri
Razvan Lucescu: Daca suntem oameni cu mintea la cap, nu ne propunem calificari la turnee finale
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Razvan Lucescu ne aduce cu picioarele pe pamant, dupa infrangerea Romaniei in fata Poloniei, scor 0-3, in preliminariile Cupei Mondiale. Fiul lui Mircea Lucescu spune ca nu putem sa ne propunem calificari la turnee finale.

"E greu sa te gandesti in acest moment la calificare, pentru ca am inceput complicat, dar avem sanse sa prindem barajul in continuare.

Daca suntem oameni cu mintea la cap, in momentul asta nu putem sa ne propunem calificari la turneele finale. A, bine, ca vrei, ca iti propui, ca ai un vis si te bati pentru el, da... dar pe ce ne bazam noi cand ne propunem calificarea?

Pe ce ne bazam noi cand ne propunem calificarea? Pe un campionat puternic sau pe unul plin de greseli si compromisuri? Pe ce? Pe jucatori de valoare internationala? Dati-mi un nume! Dati-mi un singur nume.

Daca e sa-i analizam pe toti, poate singurul care este la un nivel acceptabil este Tatarusanu, titular meci de meci la echipa lui", a spus Razvan Lucescu, citat de Sport.ro.

Acesta sustine ca FRF si LPF ar trebui sa aiba grija in primul rand de organizarea campionatului intern.

"Cred ca Federatia si Liga ar trebui sa aiba mai multa grija si sa fie mai preocupate de organizarea campionatului. Cluburile sa isi stabileasca strategii, sa incepem sa construim foarte corect si foarte serios. Pentru ca acum suntem jos, aproape de nivelul de amatori", a subliniat antrenorul grecilor de la Skoda Xhanti.

De asemenea, selectionerul din perioada 2009-2011 spune ca infrangerea cu Polonia reprezinta un rezultat normal: "Nu mi se pare o mare surpriza. Noi si in vara am ajuns la Euro datorita unei conjuncturi. Au fost mai multe echipe, am avut o grupa usoara. (...) Scuzati-ma, dar aici e vorba de mentalitatea jucatorilor, de ce au in spate, cum vin de la club, de ce reprezinta competitia interna".

#Razvan Lucescu nationala, #Romania calificari turnee finale, #Razvan Lucescu calificati turnee finale , #nationala