Sandu anunta revenirea lui Razvan Lucescu la nationala

Marti, 30 August 2011, ora 20:32
6629 citiri
Sandu anunta revenirea lui Razvan Lucescu la nationala

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anuntat, marti seara, ca nu exclude o revenire a lui Razvan Lucescu echipa nationala.

Desi a plecat de la nationala in conditii nu tocmai potrivite, dupa un mandat extrem de slab, Razvan Lucescu este asteptat din nou la prima reprezentativa de seful FRF.

"Razvan Lucescu a intarziat echipa nationala cu jumatate de an. E un antrenor de club mult mai bun decat este selectioner, dar va mai reveni la nationala. Sunt convins ca isi doreste acest lucru si ca are ambitia sa revina. Nu exclud sa lucrez din nou cu el.", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

In alta ordine de idei, "Nasul" recunoaste ca si-ar dori sa vada o echipa romaneasca in finala Europa League de la Bucuresti, dar spune ca in ultimul act vor ajunge doua cluburi campionatele puternice ale continentului.

"E greu sa avem o finala cu o echipa romaneasca pe National Arena. Ar intregi istoria acestui stadion. Mizez pe echipe mari din Italia, Anglia, Spania. Vor fi 30.000 de turisti in 48 de ore.", a mai afirmat seful Federatiei Romane de Fotbal.

Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala dupa meciul castigat de "tricolori" pe teren propriu cu Bosnia-Hertegovina, scor 3-0, fiind inlocuit de Victor Piturca.

C.F.

#Mircea Sandu, #razvan lucescu, #nationala Romaniei, #Lucescu revenire nationala , #nationala