Selectionerul Bosniei: Aveti asteptari prea mari de la Razvan Lucescu

Luni, 21 Martie 2011, ora 08:59
1782 citiri
Selectionerul Bosniei: Aveti asteptari prea mari de la Razvan Lucescu

Selectionerul Bosniei-Hertegovina, Safet Susici, a prefatat meciul cu Romania din preliminariile Euro 2012.

"In mod normal, pentru amandoua este la fel de important. Imi place echipa Romaniei, are multi jucatori importanti pentru fotbalul european. I-am vazut de multe ori, dar analiza pe echipa am facut-o dupa formula folosita de Lucescu in amicalul cu Italia.

Aveti multi fotbalisti buni, nu stiu acum suta la suta cu cine va juca in atac Lucescu, daca va fi Mutu, Marica sau Stancu. La fel de periculos mi se pare si Chivu de exemplu, un jucator exponential pentru generatia lui.", a declarat Susici, pentru Adevarul.

Selectionerul bosniac este de parere ca trebuie sa avem mai multa rabdare cu actualul tehnician al "tricolorilor", Razvan Lucescu.

"Nu exista astfel de regrete in fotbal, insa inteleg ca situatia nu e deloc usoara pentru el. Il cunosc, ii stiu si tatal, care este un mare antrenor al lumii. Voi asteptati foarte multe de la Razvan Lucescu, dar este inca tanar, are nevoie de timp, nu se poate compara ca performante cu tatal sau, nici nu este normala aceasta comparatie. Dincolo de asta, ii va fi foarte greu sa egaleze reusitele lui Mircea Lucescu. Asta e valabil pentru multi antrenori, nu doar pentru Razvan.", a mai spus Susici.

Partida Bosnia-Hertegovina - Romania, cruciala pentru campania de calificare la Euro 2012, se va disputa sambata si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Safet Susici, #nationala Romaniei, #razvan lucescu, #Romania Bosnia preliminarii Euro 2012 , #nationala