Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tamas il vrea pe Razvan Lucescu la nationala

Duminica, 26 Aprilie 2009, ora 13:37
1158 citiri
Tamas il vrea pe Razvan Lucescu la nationala

Fundasul dinamovist Gabriel Tamas a declarat ca ar fi de acord cu numirea in functia de selectioner pe Razvan Lucescu, pe care il considera omul potrivit pentru a prelua echipa nationala de fotbal a Romaniei.

"Razvan a avut peste tot numai rezultate pozitive. E foarte bun pentru a antrena Romania! Sper sa calce pe urmele tatalui sau. Mi-ar placea sa lucrez cu el... E mai tanar decat ceilalti selectioneri si vom vorbi prieteneste intre noi, ne vom intelege altfel. Va sti sa ne tina in lesa, e apropiat de varsta noastra, e un tip de gasca", a spus Gabi Tamas pentru Evenimentul Zilei.

Internationalul roman a mai promis ca tricolorii se vor darui in urmatoarele meciuri de calificare la Campionatul Mondial, pentru a spala rusinea din preliminarii.

"Nu vom juca mai degajat, chiar daca n-avem sanse sa mergem la Mondiale. Vrem sa ne luam revansa fata de toate echipele care ne-au batut: Lituania, Serbia, Austria... Vrem sa batem chiar si Franta la ea acasa. Trebuie sa fim extrem de motivati. Ar fi de-a dreptul rusinos sa ne bata si Feroe acasa si sa terminam pe ultimul loc in grupa!", sustine acesta.

Totodata, Gabi Tamas a sustinut ca a ramas uimit de decizia Federatiei Romane de Fotbal de a il demite pe Victor Piturca din functia de selectioner.

"M-a socat demiterea lui nea Piti! Putea ramane la nationala pana la sfarsitul campaniei de calificare la Mondiale. N-a fost dorinta lui sa plece, ci a lui Mircea Sandu. Trebuia lasat sa-si continue munca si apoi sa ne strangem mana prieteneste. Am pus si noi la suflet disensiunile dintre Sandu si Piturca. Nu stiu de ce s-au certat, dar nu ar fi trebuit sa apara aceste scandaluri in presa. Sandu ne-a facut rau noua, jucatorilor, pentru ca noi intram in teren. Atacurile lui nu-si aveau rostul, mai ales ca aveam rezultate la Euro 2008. Nu suntem o generatie ratata, mai putem prinde un turneu final. in aceasta campanie ne-a lipsit norocul. Sa nu uitam ca la Euro am remizat cu cele mai bune echipe, Italia si Franta", a incheiat Tamas.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#razvan lucescu, #gabriel tamas, #echipa nationala , #nationala