Un fost selectioner al Romaniei ii ia apararea lui Daum: Cu cine sa faci schimbare?

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 07:58
5531 citiri
Un fost selectioner al Romaniei ii ia apararea lui Daum: Cu cine sa faci schimbare?
Foto: Hepta.ro

Selectionerul Christoph Daum este sustinut de unul dintre fostii antrenori ai echipei nationale, dupa rezultatul de egalitate, scor 1-1, din partida cu Muntenegru, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Razvan Lucescu, cel care a antrenat nationala in perioada aprilie 2009 - iunie 2011, spune ca, daca Nicolae Stanciu ar fi marcat din penalti la ultima faza a meciului, Daum ar fi fost considerat "un geniu".

In plus, fiul lui Mircea Lucescu este de parere ca niciunul dintre "tricolori" nu are valoarea de a fi capitan al echipei nationale.

"Jocul din meciul Romania - Muntenegru m-a nemultumit. A fost modest, cu foarte multe greseli la organizare. Si Muntenegru e o echipa foarte mica, judecand dupa greselile pe care le-am vazut in ultimele 10 minute. Daca se marca in minutul 90+5, Daum ar fi fost un geniu. Asa se intampla.

(...) Credeti ca are cineva valoarea de a fi capitan la echipa nationala? Nu mai avem jucatori care sa se impuna si care sa joace la echipe puternice. O echipa fara jucatori cu personalitate e greu sa fie buna", a spus antrenorul grecilor de la Skoda Xhanti, citat de Digi Sport.

Acesta sustine ca nu mai exista solutii in randul jucatorilor care iau loc pe banca tehnica a nationalei, pentru a scoate echipa din impas in momentele grele.

"Nu trebuie uitat ce s-a intamplat pana acum la echipa nationala. E greu de facut o schimbare. In primul rand, cu cine? Jucatorii sunt aceiasi, calitatea e aceeasi. Trebuie vazut cum stau lucrurile cu adevarat. Ne-am calificat la EURO pentru ca au mers mai multe echipe si am iesit dintr-o grupa foarte usoara.

Ne asteptam sa aratam mult diferit, la o luna si jumatate de la un Campionat European in care am iesit dupa o infrangere cu Albania? Pana la urma, cate zile a avut la dispozitie noul antrenor? Putem sa ii dam credit, sa fim optimisti, dar sa tinem cont de valoarea reala a fotbalului nostru", a mai spus fostul selectioner.

Nationala Romaniei a reusit doar un egal la meciul de debut al selectionerului Christoph Daum pe banca tehnica, 1-1 cu Muntenegru, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, iar tehnicianul neamt a fost criticat de nume mari ale fotbalului romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Razvan Lucescu Christoph Daum, #Lucescu apara Daum, #Christoph Daum debut nationala , #nationala
Comentarii