Lucescu, despre haosul din fotbalul romanesc: Azi esti bun, maine esti prost

Luni, 06 Februarie 2012, ora 11:15
1886 citiri
Lucescu, despre haosul din fotbalul romanesc: Azi esti bun, maine esti prost

Razvan Lucescu, tehnicianul Rapidului, a comentat situatia la zi din "Liga lui Mitirca", despre care spune ca este macinata de scandaluri si lipsita de echilibru, fiind marcata de trasaturile definitorii ale societatii din Romania.

"Nu imi plac scandalurile! Sunt lucruri care te fac sa nu te simti atras de fenomen. Si nu ma refer la mine, ci la public sau la cei care ar putea sa vina langa fotbal. Apoi, ar mai fi conditiile, dar aici arata forta economica a tarii. In afara de cateva stadioane, pe celelalte nu prea poti sa te duci cu familia la un meci.

Din punct de vedere tehnic, asta e. E o anumita valoare si trebuie sa acceptam acest lucru. Daca acceptam, poate si sperantele noastre nu mai sunt enorme si incepem sa apreciem fiecare victorie, incepem sa construim ceva corect. Noi am vrea sa fim campioni fara nicio baza.

E o trasatura a noastra, a romanilor! Ne lipseste echilibrul. Cand pierdem, e un dezastru total, o criza, o catastrofa! Iar cand se castiga un meci, e ca si cum s-ar castiga Campionatul Mondial. Mereu exista tendinta de a se face din partida urmatoare 'meciul anului' cand mai sunt 30 de etape de jucat! Noi trecem de la o extrema la alta si judecam lucrurile prin aceste extreme. Azi esti bun, maine esti prost", a declarat fostul selectioner, intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Prosport.

Vrea sa plece din Liga 1

Antrenorul gruparii din Giulesti a adaugat ca-si doreste foarte mult sa profeseze si in straintate.

"Imi doresc foarte tare sa plec si voi pleca! Vreau o experienta afara. Viata noastra e construita din experiente, iar cand ti se ofera sansa sa pleci in locuri diferite si nu profiti si alegi sa ramai pe loc exista riscul sa te plafonezi", a incheiat Lucescu junior.

In varsta de 42 de an, fostul portar a pregatit pana prezent formatiile FC Brasov (2003-2004, 2007-2009), Rapid Bucuresti (2004-2007, 2011-prezent), dar si nationala Romaniei (2009-2011).

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#razvan lucescu, #Lucescu antrenor Rapid, #Lucescu fotbal romanesc , #Rapid