Răzvan Lucescu, scandal uriaș la finalul derby-ului din Grecia. Antrenorul român atacat de eleni

Marti, 18 Octombrie 2022, ora 15:13
3990 citiri
Răzvan Lucescu, scandal uriaș la finalul derby-ului din Grecia. Antrenorul român atacat de eleni
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a răbufnit la finalul derby-ului Greciei.

Chiar dacă PAOK Salonic a câștigat cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, antrenorul român s-a certat cu un jurnalist grec la conferința de presă.

"Vreau să ne spui de ce Olympiakos a adus jucători ca James Rodriguez, Marcelo și Bakambu dacă întâlnește echipe care joacă precum PAOK, cu cruzime și lipsă de sportivitate", a fost întrebarea ziaristului elen care l-a iritat pe Lucescu junior.

Antrenorul român i-a dat imediat replica.

"Nu am fost fair-play? Am câștigat! Cred ar trebui să vă fie rușine ție, celor de la Federație și celor din Comisia Arbitrilor. Ce spui tu nu reflectă realitatea.

Echipei mele nu i-a fost acordat un penalty care a fost de 10 ori mai clar decât orice penalty dat vreodată, mai ales echipelor din Atena. Sunt penalty-uri date, apoi la VAR e întoarsă decizia.

Nu știu ce vorbesc arbitrii între ei. Ar trebui să înțelegi mai bine și să-ți faci meseria înainte să întrebi astfel de lucruri. Am văzut lucruri incredibile.

Uită-te la fapte, nu o ataca pe PAOK! Mai rămâne doar ca echipele din Atena să primească penalty după o adiere de vânt. Așa că mai bine ar trebui să te gândești cum decurg meciurile. Am jucat mai bine astăzi, am câștigat meciul", a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

Conflictul dintre cei doi a continuat.

Jurnalistul i-a replicat românului: "Ar trebui să ai mai mult respect pentru jurnaliști, care au și ei un punct de vedere. Eu nu am vorbit urât cu tine, tu ai făcut-o."

"Când mă vei respecta, atunci te voi respecta și eu", a fost răspunsul lui Răzvan Lucescu.

Imediat după aceea, antrenorul român s-a ridicat și a plecat de la conferința de presă.

După victoria cu Olympiakos, PAOK Salonic, echipa antrenorului român, a acumulat 15 puncte și a urcat pe locul 4 în Grecia.

#razvan lucescu, #Razvan Lucescu PAOK Salonic, #PAOK Olympiacos Grecia , #stiri Razvan Lucescu