Victorie smulsă dramatic de Răzvan Lucescu în lupta pentru titlu

Duminica, 25 Februarie 2024, ora 19:31
2425 citiri
Victorie smulsă dramatic de Răzvan Lucescu în lupta pentru titlu
Răzvan Lucescu

Echipa greacă PAOK Salonic, pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, s-a impus duminică, în deplasare, scor 3-1, în faţa echipei Panetolikos, în etapa a 24-a din Super Liga greacă.

Gazdele au condus cu 1-0, din minutul 5, cu golul lui Chatzitheodoridis, iar PAOK a fost nevoită să lupte pentru a pleca cu puncte de la Agrinion.

Elevii lui Lucescu jr au egalat prin autogolul lui Torrejon, din minutul 72, iar în minutul 73 au trecut la conducere, după reuşita lui Zivkovic. Konstantelias a închis tabela în minutul 90 şi PAOK s-a impus cu 3-1.

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu se află pe locul secund în clasament, cu 54 de puncte, la numai un punct de liderul AEK Atena. Panetolikos este pe 11, cu 19 puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenționare de călătorie pentru Grecia. Transportul public, afectat de grevă. Se anunță perturbări majore
Atenţionare de călătorie pentru Grecia emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care anunță că miercuri, 16 aprilie, vor avea loc greve în sectorul transportului public. Conform...
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris
VIDEO
Cine e ”Marea Preoteasă”, actrița care a aprins flacăra olimpică. Traseul către Paris VIDEO
Flacăra Olimpică a fost aprinsă, marţi, la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa Templului Herei, s-a ridicat un nou pod între Jocurile Antice...
#razvan lucescu, #victorie, #Grecia, #titlu , #stiri fotbal