Lucescu, atac voalat la fratii Becali: N-am luat spaga de la niste nenorociti

Miercuri, 10 August 2011, ora 08:19
3770 citiri
Lucescu, atac voalat la fratii Becali: N-am luat spaga de la niste nenorociti

Fostul selectioner Razvan Lucescu le-a raspuns virulent celor care i-au facut viata grea in perioada in care a pregatit nationala Romaniei.

Desi nu le pronunta numele, trimiterile sunt la fratii Becali, care s-au lansat in mai multe atacuri murdare la adresa familiei Lucescu in ultima perioada.

"Sunt intr-o pozitie in care m-as cobori prea jos daca m-as apuca sa raspund la asemenea atacuri murdare. Nu tind sa ajung la un asemenea nivel, vreau sa raman sus.

Eu sunt antrenor si munca mea se desfasoara in iarba, asa ca n-am nicio treaba cu impresarii. La un jucator ma intereseaza calitatea lui sportiva si umana, iar daca ma decid sa-l transfer, transmit dorinta mea conducatorilor clubului, iar dansii incearca sa-l perfecteze.

Adi Mutu n-a fost convocat doar la trei actiuni: amicalele cu Polonia, castigat de noi cu 1-0, si cu Italia, scor 1-1, precum si la turneul din Cipru. In rest, a lipsit deoarece a fost suspendat. Polemicile au aparut pentru ca n-am luat spaga de la niste nenorociti! De la cateii din parcuri si de la pasarile din copaci!", a declarat Lucescu intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Giovani Becali, un nou atac murdar la adresa lui Mircea si Razvan Lucescu

Ioan Becali n-a ratat ocazia de a-i ataca din nou pe Mircea si Razvan Lucescu saptamana trecuta, spunand despre fostul selectioner ca este swinger.

Ce a remarcat Adrian Mutu după amicalul dintre România și Columbia. "N-o să ne fie ușor la EURO"
Ce a remarcat Adrian Mutu după amicalul dintre România și Columbia. "N-o să ne fie ușor la EURO"
Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala Columbiei a avut un ritm şi o viteză de joc mai bune la meciul amical cu...
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Programul complet al României la turneul final EURO 2024
Naționala Ucrainei completează grupa României la turneul final al Campionatului European de fotbal, programat în Germania. Ucraina va fi chiar prima adversară a tricolorilor la EURO 2024,...
#razvan lucescu, #Ioan Becali, #Adrian Mutu, #nationala Romaniei , #stiri Razvan Lucescu