Razvan Lucescu ii raspunde lui Giovani Becali

Marti, 12 Ianuarie 2010, ora 16:45
3850 citiri
Razvan Lucescu ii raspunde lui Giovani Becali

Razvan Lucescu i-a raspuns marti lui Giovani Becali, care a insinuat luni ca selectionerul Romaniei swinger.

Iata raspunsul lui Razvan Lucescu:

"Acum cateva zile (mai precis pe 09.01.2010), intr-un ziar central, am citit niste asa zise 'dezvaluiri' care includeau 'opinii' ale mele cu privire la unii jucatori. Am decis atunci sa nu dau nici o replica, chiar daca informatiile nu aveau nici o legatura cu realitatea. Neadevaruri s-au mai scris si se vor mai scrie.

Nu am facut niciodata nici un comentariu asupra vietii private a unui jucator de fotbal. Nu am comentat, nu am judecat si nu am emis niciodata pareri despre viata privata a niciunei persoane. Consider ca este o dovada de educatie si de minima decenta.

Nu o voi face nici de acum inainte pentru ca nu cred ca este de demnitatea mea sa emit judecati de opinie privind viata personala a cuiva, indiferent cum s-ar numi acesta.

Am toate motivele sa cred ca atacurile aparute in presa de azi la adresa mea, vin ca urmare a articolului mentionat mai sus.

Poate nu as fi raspuns la ele daca nu ar fi fost pe cat de grave pe tot atat de neadevarate.

Atunci cand am acceptat functia de antrenor al echipei nationale de fotbal, mi-am asumat toate riscurile, atat profesionale cat si cele care tin de imaginea mea.

Mi-am asumat chiar atacuri si denigrari care, la acea data, mi se pareau imposibile. Realitatea acestor zile imi demonstreaza ca orice poate fi posibil...

Nu pot accepta insa, niciodata, neadevaruri care privesc viata mea privata si familia mea.

De aceea, cu tot respectul pe care il port si pe care cred ca l-am demonstrat in diverse ocazii intregii prese, va cer sa incetati toate aceste atacuri si comentarii care nu au nici o legatura cu realitatea.

Doresc tuturor celor care cred in mine, dar si detractorilor mei o familie minunata la fel ca cea pe care, din fericire, eu o am, o familie care a rezistat in timp pentru ca, intotdeauna, a fost vorba de iubire si respect.

Nu va cer, asa cum nu am facut-o niciodata, decat minimul respect, la care, omul Razvan Lucescu, cred ca are dreptul", se arata in comunicatul de presa.

Swinging-ul este un stil de viata alternativ, bazat pe crearea unor relatii de prietenie, in general intre cupluri, in scopul desfasurarii unor activitati recreative care se pot finaliza cu sex sub diferite forme intre doua sau mai multe cupluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, anunț decisiv după înfrângerea neașteptată din Europa League
Răzvan Lucescu, antrenor al grecilor de la PAOK Salonic, a anunțat ce va urma pentru el și echipa sa după înfrângerea din Belgia cu FC Brugge. PAOK a pierdut cu 1-0 partida cu FC Brugge...
#razvan lucescu, #Giovani Becali , #stiri Razvan Lucescu