Declarație care ne dă fiori înaintea meciului Andorra - România. Căpitanul naționalei: ”Să ne ridicăm la nivelul lor”

Marti, 21 Martie 2023, ora 09:08
1845 citiri
Declarație care ne dă fiori înaintea meciului Andorra - România. Căpitanul naționalei: ”Să ne ridicăm la nivelul lor”
Răzvan Marin

Răzvan Marin (25 ani) face parte din lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din preliminariile CE-2024 și va fi căpitanul naționalei în absența lui Chiricheș. Partida cu Andorra este programată, sâmbătă, în deplasare, iar cea cu Belarus la 28 martie, pe Arena Naţională.

El a declarat, luni dimineaţă, pentru FRFTV, că echipa naţională are nevoie de un început bun, adică victorii în meciurile cu Andorra şi Belarus, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

"Sunt pregătit, cu gândul la naţională şi sper să facem o campanie foarte bună. Trebuie să începem cu dreptul, să avem şase puncte după primele două meciuri, să fim concentraţi la maxim şi să dăm totul pe teren. Mă aştept la două meciuri de luptă. Avem nevoie şi de puţină şansă, dar în principal trebuie să dăm totul pe teren. Vreau să ajung şi eu la un Campionat European sau Mondial. Un lot tânăr poate fi un avantaj, jucătorii vor să arate ce pot, poate vin cu o ambiţie în plus, dar poate fi şi un dezavantaj din punct de vedere al experienţei. Cel mai important atu este să fim o familie. Pe Arena Naţională aproape de fiecare dată am jucat cu stadionul plin, îmi doresc ca fanii să fie alături de echipă, să începem un drum nou", a declarat Marin.

„Andorra, din ce știu și din ce informații am primit până acum, e o formație foarte agresivă. Până acum aveau un teren sintetic, am văzut echipe foarte bune care s-au chinuit pe terenul lor. Mă aștept la două meciuri de luptă, cu intensitate, agresivitate. Iar noi, dacă vrem să scoatem rezultate pozitive, trebuie să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor”, a comentat Marin.

#Razvan Marin, #nationala, #Romania, #Andorra , #stiri fotbal