Tineretul PDL face un "apel catre tinerele lichele" din PSD

Marti, 28 Iunie 2011, ora 21:53
3165 citiri
Tineretul PDL face un "apel catre tinerele lichele" din PSD

Presedintele OTPDL, Razvan Mustea, face un "apel catre tinerele lichele", mai exact catre liderul PSD Victor Ponta, catre Robert Negoita, Cristian Rizea, Dan Sova si Nicolae Banicioiu, pe care ii roaga sa nu mai faca de rusine noua clasa de oameni politici, luand in considerare ca sunt deja implicati in scandaluri legate de coruptie si prostitutie.

Presedintele tinerilor liberali se arata dezamagit de acreditarea ideii ca Victor Ponta este un reprezentant de varf al generatiei tinere de politicieni, pentru ca acesta "nu face decat sa compromita conceptul de innoire a clasei politice".

"Ascensiunea acestuia (Victor Ponta n.red.) in fruntea PSD nu a avut drept consecinta decat inlocuirea partiala a unei vechi garzi de comunisti si neocomunisti, cu o haita de profitori si neoprofitori, lipsiti de scrupule si principii. Grupul Ponta-Rizea-Negoita-Banicioiu-Sova, incubat in organizatia de tineret sub conducerea actualului presedinte al PSD, nu este garnitura de lideri politici pe care eu personal doresc sa o am adversar politic nici acum, nici pe viitor.

Instrumentele cu care opereaza aceasta gasca imi sunt straine atat mie, cat si tinerilor neangajati politic, care muncesc din greu pentru a-si croi un drum corect in viata", sustine Razvan Mustea, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Presedintele OTPDL critica actiunile tinerilor politicieni, din Opozitie, care nu reprezinta un model pentru tinerii din Romania.

"Prostitutia, limbajul trivial, deturnarea de fonduri europene, afacerile de milioane de euro facute pe seama statului roman, tradarea, ipocrizia si lipsa oricaror valori si credinte nu reprezinta un model pe care tinerii din Romania sa il aprecieze si sa il urmeze. Acum 20 de ani, tinerii isi dadeau viata pentru libertate. Acum, tinerii politicieni Victor Ponta, Robert Negoita, Cristian Rizea, Nicolae Banicioiu, Dan Sova si-ar da si viata pentru libertatea de a fura si de a avea acces in camerele manechinelor pubere, aflate in solda", mai precizeaza tanarul democrat liberal.

Razvan Mustea sustine ca un nou soi de lichelism si-a facut aparitia dupa 20 de ani si se intreaba daca "nu cumva e mai rau sau cel putin mai trist acest soi promovat acum de tinerii politicieni, decat cel al batranilor comunisti".

"Smecheria, insolenta si lipsa principiilor nu va fac, domnilor Ponta, Negoita, Rizea, Banicioiu si Sova, nici mai lideri, nici mai barbati. Banii pe care i-ati facut prin diverse combinatii de "baieti de centru", nu va dau dreptul sa profitati de copiii mai amarati, fascinati de luminile scenei.

Functiile pe care le-ati ocupat sau le ocupati si pe care sper din tot sufletul sa nu le mai detineti vreodata nu va dau dreptul sa luati lumina de milioane de euro de la sfintele termocentrale, unde minerii isi risca viata in fiecare zi pentru cativa banuti. Domnilor Ponta, Negoita, Rizea, Banicioiu si Sova, nu mai faceti de rusine noua clasa de oameni politici! Nu atit de rau, nu atit de mult", conchide presedintele OTPDL.

I.U.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Când merg românii la vot să-și aleagă primarii, europarlamentarii și președintele țării. ”Vor fi întrebări de ce se decalează”
Când merg românii la vot să-și aleagă primarii, europarlamentarii și președintele țării. ”Vor fi întrebări de ce se decalează”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că alegerile prezidenţiale vor avea loc în septembrie, iar cele parlamentare pe 8 decembrie. „Acum se va vorbi de calendarul electoral. Am făcut ce e...
Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Gabriela Firea după decizia comasării alegerilor: ”Am votat să avem liste comune la europarlamentare cu PNL”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a votat ca alegerile europarlamentare să fie comasate cu cele locale, iar PSD şi PNL să aibă liste comune la alegerile...
#Razvan Mustea apel lichele, #Razvan Mustea presedinte OTPDL , #stiri Razvan Mustea Serban