Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 20:42
2348 citiri
Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid
Răzvan Raț (stânga) va colabora cu Rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, semnarea unui parteneriat de colaborare cu Academia Răzvan Raţ, prin care gruparea giuleşteană are prioritate la transferul celor mai buni jucători formaţi la şcoala de fotbal a fostului fundaş.

"Rapid continuă seria parteneriatelor cu academii puternice din ţară. Suntem foarte bucuroşi să încheiem un contract de colaborare cu şcoala de fotbal a lui Răzvan Raţ. Prin acest parteneriat vom avea prioritate la cei mai buni jucători ai academiei lui Răzvan, o academie puternică, cu peste 100 de copii şi cu antrenori foarte buni. Iar colaborările nu se vor opri aici", a declarat Vasile Maftei, directorul academiei FC Rapid.

Răzvan Raţ, campion cu FC Rapid în 1999 şi 2003, a afirmat că pentru juniorii de la academia sa colaborarea cu gruparea giuleşteană este o motivaţie în plus.

"Mă bucur că putem colabora cu Rapid, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Acest parteneriat poate fi un imbold pentru copiii de la academia noastră, deoarece au şansa de a ajunge mai uşor la un club atât de important. Academia Rapidului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a ajuns printre primele din ţară, este foarte bine organizată, iar acest lucru este o dovadă că am luat o decizie foarte bună", a spus Raţ.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a declarat la rândul său: "Au început să apară jucători buni la academie, însă este nevoie de timp pentru a culege roadele. Suntem extrem de atenţi la sectorul juvenil, ne dorim ca cei mici şi tinerii de la academie să crească într-un mediu curat şi să urmăm paşii necesari. Jucătorii sunt tot timpul monitorizaţi de stafful echipei mari. Aceste parteneriate ne oferă şansa de a atrage copiii foarte talentaţi, ce îşi doresc să crească la Rapid şi să se dezvolte în spiritul alb-vişiniu".

Academia de Fotbal Răzvan Raţ a fost înfiinţată în 2008 şi are în prezent 110 copii legitimaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Grupa Under-15 a academiei fostului internaţional ocupă locul doi în Seria 9 din Liga Elitelor U15, după Universitatea Craiova 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vedeta Rapidului, Albion Rrahmani, pe lista unui club celebru din Germania. Ce altă echipă a fost refuzată de Rapid
Vedeta Rapidului, Albion Rrahmani, pe lista unui club celebru din Germania. Ce altă echipă a fost refuzată de Rapid
Albion Rrahmani este unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului fiind un atacant în mare formă în acest sezon ân ciuda unei accidentări serioase. Kosovarul este dorit de un club mare din...
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Șumudică, anunț de ultimă oră despre venirea la Rapid și Bogdan Lobonț! "Nu știu dacă George Copos a făcut ce face Șucu"
Marius Șumudică a vorbit despre situația de la Rapid, unde echipa este în pericol să nu prindă cupele europene după ce patronul Dan Șucu a băgat peste 7 milioane de euro în transferuri....
#Razvan Rat, #Rapid, #contract , #stiri fotbal