Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 20:42
2267 citiri
Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid
Răzvan Raț (stânga) va colabora cu Rapid

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, semnarea unui parteneriat de colaborare cu Academia Răzvan Raţ, prin care gruparea giuleşteană are prioritate la transferul celor mai buni jucători formaţi la şcoala de fotbal a fostului fundaş.

"Rapid continuă seria parteneriatelor cu academii puternice din ţară. Suntem foarte bucuroşi să încheiem un contract de colaborare cu şcoala de fotbal a lui Răzvan Raţ. Prin acest parteneriat vom avea prioritate la cei mai buni jucători ai academiei lui Răzvan, o academie puternică, cu peste 100 de copii şi cu antrenori foarte buni. Iar colaborările nu se vor opri aici", a declarat Vasile Maftei, directorul academiei FC Rapid.

Răzvan Raţ, campion cu FC Rapid în 1999 şi 2003, a afirmat că pentru juniorii de la academia sa colaborarea cu gruparea giuleşteană este o motivaţie în plus.

"Mă bucur că putem colabora cu Rapid, unul dintre cele mai mari cluburi din România. Acest parteneriat poate fi un imbold pentru copiii de la academia noastră, deoarece au şansa de a ajunge mai uşor la un club atât de important. Academia Rapidului s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a ajuns printre primele din ţară, este foarte bine organizată, iar acest lucru este o dovadă că am luat o decizie foarte bună", a spus Raţ.

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a declarat la rândul său: "Au început să apară jucători buni la academie, însă este nevoie de timp pentru a culege roadele. Suntem extrem de atenţi la sectorul juvenil, ne dorim ca cei mici şi tinerii de la academie să crească într-un mediu curat şi să urmăm paşii necesari. Jucătorii sunt tot timpul monitorizaţi de stafful echipei mari. Aceste parteneriate ne oferă şansa de a atrage copiii foarte talentaţi, ce îşi doresc să crească la Rapid şi să se dezvolte în spiritul alb-vişiniu".

Academia de Fotbal Răzvan Raţ a fost înfiinţată în 2008 şi are în prezent 110 copii legitimaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Grupa Under-15 a academiei fostului internaţional ocupă locul doi în Seria 9 din Liga Elitelor U15, după Universitatea Craiova 2008.

#Razvan Rat, #Rapid, #contract , #stiri fotbal