Ziare.com

RCS&RDS a lansat servicii de telefonie pentru romanii din Italia

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 11:12

   

RCS&RDS a lansat servicii de telefonie pentru romanii din Italia
Compania RCS&RDS s-a exitins in Italia, unde a lansat servicii de telefonie mobila. Furnizorul de servicii telecom controlat de omul de afaceri roman Zoltan Teszari a ales una dintre tarile UE in care locuieste una dintre cele mai mari comunitati de romani.

Acesta nu este primul pas pe care il face RCS&RDS in afara granitelor, dupa ce, in noiembrie 2008, si-a extins operatiunile de telefonie mobila in Spania, o alta tara in care muncesc sute de mii de romani.

Pentru a lansa DigiMobil in Italia RCS&RDS a inchiriat serviciile de retea de la un alt operator de telefonie mobila (H3G), anunta Ziarul Financiar.

Romanii din Italia pot beneficia de serviciile companiei cumparand o cartela RCS si platind lunar suma de 5 euro pentru care primesc, lunar, 300 de minute de apeluri fara costuri catre numerele din retelele RCS&RDS din Romania si Spania.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Mai mult, cartela are activate doua numere, unul italian si unul romanesc, ceea ce inseamna ca utilizatorii care cumpara o cartela in Italia si vin apoi in Romania nu platesc tarife de roaming.

RCS&RDS a avut, in 2009, afaceri de aproape 400 milioane de euro, fiind prezent pe mai multe piete din Europa Centrala si de Est cu servicii TV si de telefonie si date.

Citeste mai multe despre serviciu RCS RCS RDS Italia romani Italia
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2480 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor