Avancronica unui meci din alta lume: Real Madrid - FC Barcelona

Sambata, 16 Aprilie 2011, ora 08:30
2735 citiri
Avancronica unui meci din alta lume: Real Madrid - FC Barcelona

Real Madrid si FC Barcelona se intalnesc sambata seara, de la ora 23:00 - ora Romaniei, intr-un meci din cadrul etapei a 32-a a campionatului spaniol de fotbal - Primera Division.

Va fi primul dintre cele 4 meciuri directe pe care cele doua mari rivale spaniole le vor disputa in intervalul a numai 18 zile!

Derbiul de sambata, de pe Santiago Bernabeu, reprezinta ultima sansa la titlu pentru trupa pregatita de Jose Mourinho.

Cu 7 etape ramase pana la finalul sezonului, catalanii au un avans de 8 puncte in fata madrilenilor. Astfel, "albii" sunt obligati sa castige, daca vor sa mai spere la cucerirea titlului.

Se estimeaza ca la acesta editie a El Clasico va fi urmarita de aproximativ 600 de milioane de telespectatori, din toata lumea!

Galacticii si extraterestrii se intalnesc pentru a 210-a oara in istorie. Pana acum, Real a castigat 85 de partide, in timp ce Barcelona are 82 de succese. 42 de intalniri s-au terminat la egalitate.

In istorie, 12 jucatori au trecut atat pe la FC Barcelona, cat si pe la Real Madrid. Iata care sunt acestia: Ricardo Zamora, Alfonso Navarro, Bernd Schuster, GICA HAGI, Michael Laudrup, Robert Prosinecki, Luis Enrique, Luis Figo, Alfonso Perez, Javier Saviola, Ronaldo si Samuel Eto'o.

Declaratii

Tehnicianul Barcelonei, Josep Guardiola, o vede favorita pe Real Madrid in partida de diseara, insa sustine ca formatia sa isi va face jocul si va incerca sa domine, chiar daca va evolua in deplasare.

"Ei sunt favoriti, joaca acasa. Mi-au lasat o impresie foarte, foarte buna. Realul are un palmares impresionant, are o echipa fantastica, nu va fi usor. Totusi, vom incerca sa dominam jocul si sa ne impunem. Daca invingem, facem un pas mare spre titlu", a spus Pep la conferinta oficiala de presa de dinaintea superderbiului.

De partea cealalta, Jose Mourinho i-a lasat, din nou, pe toti cu gurile cascate cand s-a prezentat la conferinta de presa, dar n-a vrut sa faca declaratii.

Declaratii inainte de El Clasico

Cote la pariuri

Real Madrid joaca pe teren propriu, insa catalanii sunt vazuti drept favoriti de marile case de pariuri. Cu putin, ce-i drept.

O victorie a Barcelonei are cota 2.40, in timp ce un succes al madrilenilor are cota 2.60. Un rezultat de egalitate a primit cota 3.60.

Cum era de asteptat, Messi si Ronaldo, sunt vazuti favoriti sa marcheze. Argentinianul are cota 2.00 sa puncteze pe Bernabeu, in timp ce un gol al lui Ronaldo in fara propriillor suporteri are cota 2.25.

Duelul gigantilor

FC Barcelona si Real Madrid sunt in acest moment cele mai in forma echipe din lume, la fel cum Lionel Messi si Cristiano Ronaldo sunt cei mai spectaculosi si decisivi jucatori ai planetei.

La doar 23 de ani, Messi uimeste lumea fotbalului, iar cifrele argentinianului din acest sezon sunt de-a dreptul fabuloase: 46 de meciuri - 48 de goluri - 23 de pase decisive!

Nici Cristiano Ronaldo nu e mai prejos: 45 de meciuri - 40 de goluri - 12 pase decisive!

Cosmarul din tur

Nu doar titlul e in joc pentru madrileni, ci si razbunarea meciului tur, cand au fost zdrobiti pe Nou Camp, cu un incredibil 5-0!

Atunci, Messi si compania nu le-au dat nicio sansa "albilor", care n-au avut nicio ocazie mare de gol!

Golurile acelei intalniri au fost marcate de Xavi, Pedro, Villa de doua ori si Jeffren.

FC Barcelona a umilit Real Madrid in El Clasico

Echipe probabile

7 jucatori, 3 de la Real Madrid si 4 de la FC Barcelona, vor rata "El Clasico" de sambata.

Mijlocasii Gago si Pedro Leon, accidentati, dar si Granero, suspendat, nu vor fi la dispozitia lui Mourinho pentru derbiul cu rivala de-o viata. De partea cealalta, catalanii nu-i vor avea in teren pe capitanul Puyol, Abidal si Bojan, accidentati, plus Mascherano, suspendat.

Ei sunt ghinionistii ce vor rata "El Clasico" dintre Real Madrid si Barcelona

Dar iata care sunt echipele probabile ale celor doua formatii:

REAL MADRID: Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa - Alonso, Khedira - Ronaldo, Ozil, Marcelo - Benzema.

Antrenor: Real Madrid.

FC BARCELONA: Valdes - Alves, Pique, Milito, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Pedro.

Antrenor: Josep Guardiola.

Intalnirea va fi arbitrata de Muniz Fernandez si va fi, bineinteles, transmisa in format LIVE text de site-ul Ziare.com.

Daca e vreun meci in lume care nu trebuie ratat, atunci cu siguranta acesta e!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Real Madrid Barcelona avancronica, #Real Madrid Barcelona echipe, #Real Madrid Barcelona istorie , #FC Barcelona