Real Madrid este din nou campioana in Spania, dupa 5 ani de asteptare

Duminica, 21 Mai 2017, ora 22:49
14729 citiri
Real Madrid este din nou campioana in Spania, dupa 5 ani de asteptare
Foto: hepta.ro

Real Madrid a cucerit primul sau titlu in Spania dupa o lunga pauza de 5 ani, chiar in fata marii sale rivale FC Barcelona, dupa o ultima etapa care nu a fost atat de dramatica pe cat ne-am fi asteptat.

Real Madrid a castigat cu 2-0 la Malaga, rezolvand totul dupa primele 2 minute, cand Ronaldo a marcat si trebuia un adevarat miracol pentru ca Barcelona sa mai triumfe duminica seara.

Golul 2 a venit prin Benzema in minutul 55 si era extrem de clar ca titlul va poposi pe Santiago Bernabeu, dupa o pauza atat de mare.

Barcelona a avut emotiile ei, fiind condusa de 2 ori de Eibar pe teren propriu, dupa golurile conduse de japonezul Inui, in minutele 7 si 61.

Catalanii au revenit dupa un autogol semnat de Junca, apoi, in minutul 69, la 1-2, Messi a ratat un penalti, pentru ca Suarez sa egaleze in minutul 73.

In fine, acelasi Leo Messi si-a luat revansa, punctand tot din penalti doua minute mai tarziu, dupa ce a ales acelasi colt.

Barcelona a castigat cu 4-2, dupa un ultim gol minunat marcat de Messi in minutul 92, si-a facut datoria deci in jocul sau, dar Real nu a putut fi oprita de Malaga si a castigat un titlu pe care il astepta de 5 ani.

Pentru Real urmeaza si finala de la Cardiff, pe 3 iunie, in Liga Campionilor, in fata marelui Juventus.

Iar pentru Barcelona urmeaza sansa unicului trofeu din sezon, Cupa Regelui, pe 27 mai cu Alaves.

Real bifeaza duminica al 33-lea titlu de campioana a Spaniei!

Desfasurarea intalnirilor:

Final de meciuri, Real devine campioana dupa 2-0 cu Malaga!

Min.92: GOOOOOOOOOOOL Messi! 4-2 pentru Barcelona, dar catalanii pierd titlul.

Min.90: Intram in minutele de prelungire pe ambele stadioane.

Min.86: S-au mai linistit lucrurile, Real are 93 de puncte, iar Barcelona 90. Real va castiga titlul!

Min.83: Escalante de la Eibar iese, intra Rivera.

Min.75: GOOOOOOOOOOOOOOOOL Messi!! 3-2 pentru Barcelona, gol din penalti marcat de gazde, Messi nu mai rateaza acum, desi trage in acelasi colt.

Min.75: Penalti pentru Barca, Capa de la Eibar este eliminat!

Min.73: Morata a intrat in locul lui Benzema la Real.

Min.73: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Suarez! 2-2, uruguayanul puncteaza din fata portii goale!

Min.71: Alcacer intra in locul lui Rakitici la Barcelona

Min.70: Leo Messi rateaza un penalti pe Camp Nou, e clar ca nu e seara Barcei!!

Min.68: Schimbare la Eibar, intra Leon in locul lui Pena.

Min.66: Doua schimbari la Real, ies Isco si Casemiro, intra Kovacici si Rodriguez.

Min.63: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Barcelona! 1-2, Junca da un autogol si Barcelona reduce din handicap, totul este insa tardiv..

Min.61: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Eibar! Incredibil ce se intampla pe Camp Nou, este 2-0 pentru oaspeti, Inui face dubla!!

Min.60: Schimbare la Malaga, intra Castro si iese Keko.

Min.57: Kameni si Jony primesc galbene, ambii de la Malaga.

Min.55: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Real! 2-0 si gruparea madrilena e 99 la suta campioana! Benzema reia din cativa metri in gol!!

Min.54: Pena de la Eibar primeste un galben.

Min.51: Ronaldo sufera o accidentare destul de dura, se resimte starul portughez.

Min.49: Resio are o buna ocazie de gol, dar prinde Navas.

Min.46: Schimbare la Barcelona, intra Gomes in locul lui Roberto.

Incepe partea a doua!

Pauza, 1-0 pentru oaspetii din fiecare partida, Real Madrid si Eibar!

Min.41: Busquets ia si el galben, catalanii sunt foarte nervosi.

Min.30: Capa de la Eibar primeste un galben.

Min.29: Barcelona efectiv se chinuie pe teren propriu sa marcheze in fata celor de la Eibar, care nu au practic nicio miza, ei fiind scapati demult de grijile retrogradarii.

Min.21: Ocazie mare Malaga! Navas scoate in extremis o lovitura libera batuta fabulos de Sandro, costaricanul se si accidenteaza lovindu-se de bara, dar ramane 1-0 pe tabela!

Min.19: Escalante de la Eibar primeste un galben.

Min.16: Clasamentul arata astfel acum: 1. Real Madrid 93p, 2. Barcelona 87p.

Min.7: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Eibaaar! Surpriza uriasa pe Camp Nou! Este 1-0 pentru oaspeti, dupa o reusita semnata de Inui. Jucatorii au aflat cu siguranta de rezultatul de la Malaga si sunt buimaciti..

Min.2: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Ronaldooo! Real Madrid face 1-0 si este cert marea favorita la titlu in Spania! Pentru ca Malaga sa intoarca rezultatul ar fi nevoie de un miracol..

Incep cele doua partide!

Echipele de start:

Malaga: Kameni - Torres, Villanueva, Hernandez, Ricca - Recio, Camacho - Keko, Fornals, Jony - Sandro.

Real Madrid: Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro - Isco, Kroos, Modric - Benzema, Cristiano Ronaldo.

Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Marlon, Umtiti, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.

Eibar: Yoel - Capa, Arbilla, Lejeune, Junca - Ruben Pena, Escalante, Garcia, Inui - Enrich, Kike Garcia.

Real Madrid depinde doar de ea, caci trebuie sa obtina un singur punct pentru a obtine titlul, un titlu visat de 5 ani de zile, perioada in care Barca si Atletico de Madrid si-au facut de cap in La Liga.

Real are 90 de puncte, iar Barcelona 87, in caz de egalitate Barca avand castig de cauza din cauza meciurilor directe, 1-1 si 3-2.

Malaga nu are niciun interes teoretic sa incurce Real, caci daca ar lua titlul madrilenii, Malaga ar incasa un bonus de 1 milion de euro, in urma tranzactiei incheiate pentru Isco, acum cativa ani.

Barcelona deci nu are alta sansa decat sa fie cu o ureche la partida de la Malaga, acolo unde Real a pierdut ultima data in 2012, scor 2-3.

Cele doua jocuri vor fi televizate alternativ pe DigiSport 1.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Barcelona versus Real Madrid ultima etapa, #Barca Real meciuri etapa 38, #Barcelona Real Madrid titlu La Liga , #FC Barcelona