Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Real Madrid a castigat greu derbiul cu Atletico (Video)

Luni, 29 Martie 2010, ora 09:43
1305 citiri
Real Madrid a castigat greu derbiul cu Atletico (Video)

Real Madrid a castigat, scor 3-2, derbiul cu Atletico Madrid, disputat duminica seara, pe stadionul "Santiago Bernabeu".

Partida care a contat pentru etapa a 29-a a campionatului spaniol de fotbal a inceput prost pentru "albi", care au primit gol in minutul 10, de la fostul lor jucator, Jose Antonio Reyes.

Gruparea antrenata de chilianul Pellegrini a inceput apoi cursa pentru obtinerea egalarii, dar la pauza s-a intrat cu scorul stabilit in minutul 10.

Dupa pauza, insa, Realul a turat motoarele la maxim si a reusit sa marcheze 3 goluri in 17 minute, prin: Xabi Alonso (min.49), Alvaro Arbeloa (min.55) si Gonzalo Higuain (min.62).

Ultimul gol al intanirii a fost marcat de oaspeti, Forlan (min.68) fiind autorul lui, dintr-o lovitura de la 11 metri.

Cu acest succes, Realul se mentine pe primul loc in clasamentul din Primera Division, cu 74 de puncte, la egalitate cu mare rivala FC Barcelona.

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Albiol, Sergio Ramos, Marcelo - Gago, Xabi Alonso - Granero (Guti '84), van der Vaart (Raul '78), Cristiano Ronaldo - Higuain (Diarra '90+1).

Antrenor: Manuel Pellegrini.

Atletico Madrid: De Gea - Ujfalusi, Dominguez, Lopez, Valera (Perea '42) - Reyes (Jurado '47), Tiago, Assuncao, Simao (Salvio '80) - Aguero, Forlan.

Antrenor: Quique Sanchez Flores.

Alte rezultate inregistrate duminica in Primera: Deportivo La Coruna - Getafe 1-3, Espanyol - Sporting Gijon 0-0, Osasuna - Almeria 1-0, Xerez - Valladolid 3-0 si Villarreal - Sevilla 3-0.

Urmariti, mai jos, rezumatul intalnirii dintre Real Madrid si Atletico Madrid:

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Scandal după Real-Barcelona 3-2. Președintele cere rejucarea meciului
Partida Real Madrid- FC Barcelona a creat numeroase disensiuni după ce catalanii au acuzat o eroare de arbitraj la unul dintre goluri. Președintele FC Barcelona Joan Laporta a precizat că el...
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Decizia scandaloasă de la marele derby Real Madrid - Barcelona. A fost sau nu gol? VIDEO
Dezbaterea privind absenţa tehnologia de linia porţii în La Liga a fost reaprinsă duminică, după ce un potenţial gol al Barcelonei a fost anulat în Clasico câştigat de Real Madrid, scor...
#Real Madrid, #Atletico Madrid, #Real castigat derbi Atletico , #Santiago Bernabeu