Avancronica finalei Ligii Campionilor: Echipe probabile, televizari si cote la pariuri

Sambata, 26 Mai 2018, ora 09:01
4978 citiri
Avancronica finalei Ligii Campionilor: Echipe probabile, televizari si cote la pariuri
Foto: Twitter/UEFA Champions League

Real Madrid si Liverpool se infrunta sambata seara in finala Ligii Campionilor, intr-o partida care suscita un interes enorm in randul a milioane de microbisti din intreaga lume.

Doua dintre cele mai spectaculoase si ofensive echipe ale anului promit un spectacol de zile mari pe stadionul Olimpiyskiy din capitala Ucrainei - Kiev.

Gasca nebuna a lui Jurgen Klopp incearca sa puna capat suprematiei in Liga Campionilor a madrilenilor, aflati pentru a treia oara consecutiv in finala celei mai importante competitii intercluburi din Europa, dupa succesele cu Atletico Madrid (2016) si Juventus Torino (2017).

Totusi, la casele de pariuri, Real Madrid este considerata favorita, avand cota 1.62 la victorie, in timp ce cormoranii au primit cota 2.30.

Daca Zidane are doua finale castigate consecutiv, Jurgen Klopp se prezinta inaintea acestui ultim act cu 5 finale consecutive pierdute ca antrenor, printre care si una de Liga Campionilor, in 2013, pe cand o antrena pe Borussia Dortmund!

Din fericire, cei doi antrenori au la dispozitie echipele complete si pot alcatui cel mai bun prim 11.

Nu vor lipsi de pe teren golgheterii acestei editii, Cristiano Ronaldo (15 goluri) de la Real, respectiv impresionantul Mohamed Salah si Roberto Firmino, cu cate 10 goluri, de la Liverpool.

Dar iata echipele probabile:

REAL MADRID: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Isco - Cristiano Ronaldo, Benzema.

Antrenor: Zinedine Zidane.

LIVERPOOL: Karius - Arnold, van Dijk, Lovren, Robertson - Henderson, Milner, Wijnaldum - Mane, Firmino, Salah.

Antrenor: Jurgen Klopp.

Declaratiile antrenorilor

"Nu exista nicio favorita. E o finala, iar ambele echipe au cate 50% sanse s-o castige. Va trebui sa jucam grozav si sa incercam sa castigam meciul. In vestiar stim ca nu suntem favoriti" - Zinedine Zidane.

"Experianta e foarte importanta si sunt convins ca in secundele de dinaintea meciului Real va fi mult mai increzatoare decat noi. Dar asta nu va fi o problema, pentru ca meciul nu se termina in acea clipa. Am avut doua saptamani de pregatiri si totul e clar. Suntem Liverpool si e in ADN-ul nostru sa luptam pentru lucruri marete. Real Madrid e o echipa puternica, dar n-au jucat cu noi. Totusi, Zidane un antrenor briliant, la fel cum a fost si ca jucator" - Jurgen Klopp.

Statistici

12 trofee ale Ligii Campionilor a castigat Real Madrid in istorie (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016 si 2017).

De partea cealalta, Liverpool are in palmare 5 trofee (1977, 1978, 1981, 1984 si 2005).

Cele doua formatii s-au infruntat de cinci ori in cea mai importanta competitie intercluburi, Liverpool castigand de trei ori, iar Real de doua ori (golaveraj 6-4).

Drumul pana in finala al celor doua echipe:

REAL MADRID

Grupa H:

3-0 si 6-0 cu APOEL

3-1 si 3-2 cu Borussia Dortmund

1-1 si 1-3 cu Tottenham

Optimi:

3-1 si 2-1 cu PSG

Sferturi:

3-0 si 1-3 cu Juventus

Semifinale:

2-1 si 2-2 cu Bayern Munchen

LIVERPOOL

Play-off:

2-1 si 4-2 cu Hoffenheim.

GRUPA E:

2-2 si 3-3 cu Sevilla

1-1 si 7-0 cu Spartak Moscova

7-0 si 3-0 cu Maribor

Optimi:

5-0 s 0-0 cu FC Porto

Sferturi:

3-0 si 2-1 cu Manchester City

Semifinale:

5-2 si 2-4 cu AS Roma

Finala dintre Real Madrid si Liverpool va incepe la traditionala ora 21:45 si va fi arbitrata de sarbul Milorad Mazic.

La TV, marea finala poate fi urmarita in direct pe posturile Pro TV si Telekom Sport 1, dar si, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#avancronica finala Liga Campionilor, #finala Real Madrid Liverpool , #stiri Real Madrid
Comentarii
Poza has
has
rank 5
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5